Now Reading
Dan Bittman, sceptic cu privire la „pericolul COVID-19″: „Tot timpul se încearcă să se mențină această frică”

Dan Bittman, sceptic cu privire la „pericolul COVID-19″: „Tot timpul se încearcă să se mențină această frică”

Dan Bittman se numără printre persoanele publice din România puternic afectate la buzunar de pandemia de coronavirus. Toate concertele artistului programate pentru 2020 au picat. În acest context, artistul și-a exprimat opinia cu privire la COVID-19, la B1 TV.

În opinia lui Dan Bittman, pandemia de coronavirus este un subiect umflat artificial de guvernele lumii.

„Aș putea să fabulez în neștiința mea și în prostia mea foarte mult de acum în colo. Nu știu dacă aș putea spune cine a pus în scenă acest virus. Eu cred că există. Dar nu vreau să se uite că în timpul virusului coreean, în anii 1968 – 1969 s-a ținut festivalul la Woodstock. În acel an au murit 200.000 de oameni doar în SUA și nu erau niciun fel de măsuri de protecție, nu s-a întâmplat nimic, nu s-a oprit arta, economia, teatrele șamd”, a declarat Dan Bittman.

„În acest moment, cu ajutorul anumitor factori, se face panică la nivel mondial despre un virus care există, dar care nu este atât de letal precum pare. În cazul unei pandemii, ar fi trebuit să existe morți pe stradă. Nu ar fi loc unde să-i bage în spitale. Toate știrile încep cu ‘au murit doi-trei oameni”, nu cu ‘s-au recuperat 10.000 de oameni’. Tot timpul se încearcă să se mențină această frică, nu știu de ce”, a mai precizat solistul trupei Holograf.

Dan Bittman: „E nevoie de un alt tip de lideri”

Totodată, Dan Bittman a subliniat situația tensionată la nivel global și atrage atenția asupra nevoii la nivel local și mondial a unui nou tip de leadership politic.

„Avem nevoie, omenirea are nevoie de un alt tip de lideri, alt gen de leadership, lideri mult mai iubitori de oameni, care să nu se dedice doar banului, pentru că a ajuns să ne distrugă moral pe toți (…) Tot ce se poate este să înceapă un nou război America contra Asia. Deja sunt prea multe amenințări.

Dacă lucrurile durează și vom fi scoși din acțiune mai bine de un an (n.r. – artiștii), ne vom dispersa, ne vom autodistruge. Nu avem ce să facem, avem familii, copii de întreținut. Mai devreme sau mai târziu, va trebui să te reorienteze”, a mai declarat cântărețul.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top