Now Reading
Dan Bittman: „COVID-19 e o afacere excepțională. Tot timpul va fi întreținută această stare”

Dan Bittman: „COVID-19 e o afacere excepțională. Tot timpul va fi întreținută această stare”

Dan Bittman a avut o nouă poziție pe marginea subiectului „COVID-19″. În weekend, solistul trupei Holograf a avut o intervenție la Antena 3, prin intermediul căreia și-a exprimat convingerea cu privire la faptul că pandemia este, de fapt, o simplă afacere.

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări.

Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere excepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirină. O sa înceapă specula, va dați seama. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și atunci o să înceapă scandalul între ei”, a declarat Dan Bittman.

 

Cifrele pandemiei în România

 

Până în prezent, în România au fost confirmate peste 700.000 de cazuri de persoane infectate cu SARS-COV-2. Dintre aceștia, peste 650.000 au fost declarați vindecați. Până astăzi, aproape 18.000 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat. Experții în sănătate publică sunt de părere că cifra reală a persoanelor infectate, reprezentând asimptomatici sau infectați cu SARS-COV-2 nedeclarați ajunge la peste 5 milioane, ceea ce înseamnă o rată a deceselor de 0,3%.

Dacă guvernul ar fi încurajat testarea extinsă, la recomandarea OMS, numărul morților ar fi fost mult mai mic.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top