Now Reading
Dacia Spring, o mașină 100% electrică. Cât va costa și când vor începe vânzările [FOTO]

Dacia Spring, o mașină 100% electrică. Cât va costa și când vor începe vânzările [FOTO]

Dacia Spring este prima mașină electrică din istoria Dacia. Noul autoturism va putea fi achiziționat începând cu anul viitor. 

Dacia Spring a fost prezentată pentru prima oară în luna martie a acestui an și va fi scoasă la vânzare la începutul anului 2021. Primul model electric din istoria Dacia va avea o autonomie de cel puțin 200 de kilometri. Cu aspectul unui SUV de dimensiuni mici (3,73 metri lungime), Dacia Spring va avea 5 uși și 4 locuri, va oferi blocuri optice 100% LED, iar în partea frontală, luminile de zi vor fi poziționate deasupra farurilor.

Dacia Spring [GALERIE FOTO]

Dacia Spring, construită în China

Modelul 100% electric de la Dacia va fi construit în China, la Shiyan, a dezvăluit Automotive News Europe. Prezentarea Dacia Spring ar fi trebuit să aibă loc în acest an, la Salonul Auto de la Geneva. Evenimentul a fost anulat, în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, producătorul a oferit fotografiile și informațiile noului model prin intermediul unui comunicat de presă.

Prețul unei Dacia Spring va fi cuprins între 15 și 20 de mii de euro, notează presa internațională.

Distincție importantă pentru Dacia

Jurnaliștii de la Car Keys au realizat un top al celor mai bune mașini noi de achiziționat în 2020, de începători. Dacia Sandero conduce clasamentul, o mașină apreciată de britanici pentru raportul calitate-preț.

„Dacă aveți un buget restrâns, cea mai bună opțiune pentru prima mașină este Dacia Sandero. Este cea mai ieftină mașină nouă din Marea Britanie (6.995 lire în Marea Britanie, 6.370 euro în România), dar și surprinzător de spațioasă.

Modelul de intrare în gamă are dotări prea puține pentru majoritatea gusturilor, dar prețul asigurării este redus, iar asta face Dacia Sandero o mașină impresionant de accesibilă”, au notat jurnaliștii de la Car Keys.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top