Now Reading
Dacia Logan 2021, schimbări majore. Cum arată noul model, surprins la teste [GALERIE FOTO]

Dacia Logan 2021, schimbări majore. Cum arată noul model, surprins la teste [GALERIE FOTO]

Dacia Logan, a treia generație a fost scos la lumină. Fotografii cu noul model, de la teste, au apărut în presa internațională. 

La capitolul design, noua Dacia Logan vine cu schimbări majore. mai mult, portbagajul pare a fi unul de tip notchback, așa cum folosește Skoda Octavia. Astfel, proiectarea pe structura hatchback-ului Sandero va fi mult mai ușoară.  În plus, specialiștii au mai remarcat farurile LED și modificări la mânerele portierelor.

Dacia Logan 3 va avea structuri simplificate și componente ieftine și cel mai probabil, nu vor exista noutăți la nivel de motorizare. Peste doi-trei ani însă, Dacia va beneficia de motorizările hibrid de pe Renault, respectiv de cele mild-hybrid pe 48 de volți.

Nu există o dată oficială de lansare pentru Dacia Logan și Sandero. Se zvonește că lansarea ar putea avea loc chiar la finalul acestui an la Paris, în cadrul Salonului Auto Mondial de L’Automobil, salon de casă al grupului Renault. Primele comenzi vor fi livrate la începutul anului 2021, cel mai sigur.

Dacia Logan 3 [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top