Now Reading
Cum transformă societatea bărbații în găini. Cezar Ionașcu: „Sub politically correct se ascund oamenii slabi” [EXCLUSIV]

Cum transformă societatea bărbații în găini. Cezar Ionașcu: „Sub politically correct se ascund oamenii slabi” [EXCLUSIV]

Cezar Ionașcu, consilier de imagine

Cezar Ionașcu, consilier vestimentar, a comentat pentru MrNews.ro schimbările majore ale bărbatului din ultimii ani. 

În multe cazuri, rolurile femeie-bărbat s-au inversat, totul în contextul lui politically correct, concept care a schimbat radical societățile moderne. Astfel, un număr semnificativ al oamenilor s-au conformat fără a sta prea mult pe gânduri, împăcați cu gândul că „dacă așa face restul lumii, așa e bine!”.

Între timp, au apărut manifestări „politically correct” duse la extrem, despre care am discutat pe larg cu Cezar Ionașcu, consilier de imagine.

„Femeile nu mai sunt femei, au început să fie bărbați, pentru că automatismul femeii este să preia rolul bărbatului, sub semnul lui ‘politically correct’, care creează o serie de handicapați și fătălăi. Sub acest ‘politically correct’ se ascund oamenii slabi. Cei care au etalat și au redactat aceste convente sau reguli de convent social, au făcut-o din perspectiva omului slab.

Au ajuns să dea astăzi lege pentru anti-bullying sau o chestie de genul ăsta. Adică nu mai are loc bătaia din curtea şcolii, care e o chestie foarte sănătoasă. Acum nu invoc violenţa sau nu fac apologia infracţiunii, dar ‘Doamne fereşte!’, dacă se întâmplă ceva rău, bărbaţii – care reprezintă dintotdeauna legea, cetatea, ordinea, ar trebui să salveze situaţia. Şi pentru asta trebuie să fie antrenat o viaţă”, a declarat consilierul de imagine”, crede consilierul de imagine.

Cezar și Oksana Ionașcu
Cezar și Oksana Ionașcu

Castrarea bărbatului modern, sub pretextul „politically correct”

Anti-bullying și propaganda gay, ascunse sub conceptul „toleranței”, se aliniază corectitudinii politice, trâmbițate la nivel internațional, cu efecte negative pe termen lung.

„Noi nu cucerim femei. Noi suntem aleși de femei. Bărbatului i se lasă toată viața impresia că de fapt cucerește femeia. Nu, femeia alege. Și ca să te aleagă femeia, tu trebuie să fii bărbat antrenat. Dacă ești un fătălău sau apărătorul legii anti-bullying, nu prea ești ales. Cumva, când nu ești ales, suferi de tot felul de depresii și anxietăți și frustrări și începi să alegi alți bărbați, în loc să te duci să te lupți ca să fii ales de femeie”, a punctat Cezar Ionașcu pentru MrNews.ro

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top