Now Reading
Cum se încheie corect un sacou. Nasturii, marea problemă a bărbaților [VIDEO]

Cum se încheie corect un sacou. Nasturii, marea problemă a bărbaților [VIDEO]

Una dintre cele mai comune greșeli vestimentare la bărbați, se referă la nasturii de la sacou. Se încheie? Dacă da, câți și când? Dacă ți-ai pus problema asta, este excelent, ești pe drumul cel bun.

Cel mai des întâlnită greșeală la bărbați, atunci când poartă un sacou, pe lângă mânecile prea lungi sau prea scurte, o reprezintă nasturele închis din poziția șezut. Miniștri, moderatori TV, cântăreți, îi vedem pe toți la fel. Fie că vorbim despre un cadru formal sau relaxant, observăm mulți bărbați strânși cu nasturii de la sacou în momentul în care stau jos. Se vede că-i încurcă haina.

Sacoul închis le provoacă transpirație, pe unii îi strânge prea tare, de nu se mai pot mișca, iar la alții, haina formează cute. În acest condiții, este firesc, comod și plăcut vizual să-ți deschizi nasturele de la sacou. Atenție, nasturele! Dacă ai un sacou cu doi nasturi, cel de jos trebuie să rămână mereu închis.

Sacoul, întotdeauna descheiat din poziția șezut

Dacă porți un sacou cu trei nasturi, închide-l pe cel din mijloc și maxim pe cel de sus. Pentru a-ți fixa mai clar, vizual, urmărește clipul de mai jos. Ai exemplificat foarte bine pentru mai multe tipuri de ținute ceea ce trebuie să faci pentru a te simți comod în costum și bineînțeles, pentru a transmite asta persoanelor de lângă tine.

Nu de alta, dar nasturii închiși până în gât, se cunoaște că te incomodează costumul, transmiți că nu știi ce porți și de ce. De aceea, cel mai bine este să pleci în lume cu temele bine făcute.

Cum să-ți închizi corect nasturii de la sacou [VIDEO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top