Now Reading
Cum se antrenează Vlad Chiricheș în izolare, la aproape 1000 de km de familie [VIDEO]

Cum se antrenează Vlad Chiricheș în izolare, la aproape 1000 de km de familie [VIDEO]

Vlad Chiriches

Vlad Chiricheș (30 de ani) este blocat de 22 de zile în locuința din Modena, în contextul în care COVID-19 oprit fotbalul în întreaga lume. Cum bazele de antrenament și sălile de fitness au fost închise, jucătorul lui Sassuolo se pregătește de acasă.

Vlad Chiricheș a dezvăluit rutina sa de antrenament în online. Jucătorul este singur la Modena, zonă în care sunt înregistrate mai multe cazuri decât în toată țara noastră. Soția, cei doi copii și părinții săi se află în România.

Fostul jucător de la FCSB are două antrenamente pe zi. Primul, de la ora 11:00.

Primul antrenament al lui Vlad Chiricheș [VIDEO]

„Am mai multe seturi de exerciții pe care le alternez. Le recomand tuturor celor care practică fotbalul, atât sportivi profesioniști, cât și copiilor care încep acum acest drum în fotbal. E o perioadă cu provocări pentru sportivi, trebuie să compensăm lipsa efortului din antrenamente și din competiție. În plus, exercițiile fizice îți dau nu doar un tonus fizic bun, ci și o stare pozitivă”, a notat Vlad Chiricheș.

 

Al doilea antrenament al lui Vlad Chiricheș [VIDEO]

Al doilea antrenament al lui Chiricheș se desfășoară în jurul orei 16:00.

„Trebuie să ne întoarcem la meseria noastră ? Mai fac o serie de exerciții, în completarea primelor. Terasa casei a devenit practic terenul meu de încălzire și antrenament”, a notat fundașul român.

Alimentația lui Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș ia micul dejun în jurul orei 09:00 și arată în felul următor: 3 ouă fierte, avocado, măsline verzi și brânză italiană, la care se adaugă o cafea și un suc de fructe.

La prânz, la ora 14:00, Vlad Chiricheș gătește. Specialitatea casei este ciorba de fasole cu afumătură, cu ingrediente italienești.

Vlad Chiricheș, pasionat de lectură

După masa de prânz, Chiricheș obișnuiește să citească. Ultima carte citită este „Secretele minții de milionar”.

„Citesc ‘Secretele minții de milionar’ de T. Harv Eker, o lectură din categoria dezvoltare personală – cărți motivaționale. Te ajută mai mult să scapi de prejudecățile în afaceri și în viață, să îți construiești un parcurs de succes.

Nu e vorba despre bani neapărat, ci despre opțiunile pe care le ai și nu îți dai seama că le ai!”, a precizat fundașul naționalei României.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top