Now Reading
Cum să te tunzi singur acasă. Și să arăți bine… [TUTORIAL VIDEO]

Cum să te tunzi singur acasă. Și să arăți bine… [TUTORIAL VIDEO]

În situații de criză, e nevoie să-ți pui la treabă instictul de supraviețuire, capacitatea de adaptabilitate. Sălile de fitness și frizeriile s-au închis, deci trebuie să-i dai bice cu varianta de back-up. În cazul tunsului, o poți face și acasă, la fel de bine ca la salon.

În vremuri de criză, nu trebuie să te tunzi zero ca să „rezolvi” cu tunsul. Cu ajutorul iubitei sau chiar singur, îți poți face o tunsoare decentă. Pentru asta, ai nevoie de o mașină de tuns și o foarfecă.

Pentru a exemplifica, îți prezentăm un tutorial foarte bun despre „cum să te tunzi singur acasă”. Și mai ales, să arăți bine. Marea provocare o va reprezenta tunsul „pierdut” pe părți și la spate și mai ales, tunsul cu foarfeca. Pentru ca tranziția pe părți și la spate să se facă fin, elegant, e nevoie să jonglezi cu atenție cu numerele lamelor (1, 2, 3, 4) și mai ales, cele intermediare (0,5, 1, 1,5 etc.). În ceea ce privește tunsul firelor lungi de păr, asigură-te că ai în dotare o foarfecă specială pentru tuns și eventual, alta pentru filat.

Mașini de tuns ieftine și bune găsești AICI, iar foarfece de tuns AICI.

Cum să te tunzi singur [VIDEO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top