Now Reading
Ce cadou să-i oferi femeii iubite. Regulile de care trebuie să ții mereu cont

Ce cadou să-i oferi femeii iubite. Regulile de care trebuie să ții mereu cont

În rândul multor bărbați, „cadoul perfect” pentru femeia iubită reprezintă o mare provocare. Pentru alții este de-a dreptul o povară. De fapt, „problema” trebuie abordată cu totul altfel. Mai precis, ca pe o oportunitate de a-i crea partenerei un sentiment de fericire. Dar pentru ca rezultatul să fie cel dorit, trebuie să ai în vedere câteva aspecte.

Nu-ți vom spune ce obiecte să-i cumperi și ce nu, pentru că fiecare femeie are propriile gusturi. Unele pun foarte mult accent pe lux, altele pe valoarea simbolică. Unele apreciază mai mult lucrurile materiale, altele preferă mai degrabă experiențele memorabile. Unele au un spirit mai practic, altele preferă confortul. De aceea, „cadoul perfect” tu trebuie să-l identifici, în baza unor reguli clare.

Află ce-și dorește! Într-un mod subtil

Comunică cu ea! Află-i culorile preferate, designerul preferat, mâncărurile preferate, piesele vestimentare care-i lipsesc din garderobă, află-i obiceiurile, hobby-urile, cântăreții și scriitorii preferați. Cu cât cunoști femeia de lângă tine mai bine, cu atât ți-e mai ușor să-i oferi un cadou inspirat. Nu o întreba niciodată ce-și dorește. Un cadou presupune o surpriză, îți pune mintea la lucru, pentru identificarea nevoii persoanei dragi. Păstrează secretul până la ziua onomastică. Astfel, bucuria partenerei va fi foarte mare, iar satisfacția personală, pe măsură.

Nu căuta pretexte!

Pretextele se referă la gesturile camuflate într-o dorință pe care ți-o împlinești ție. Oferă-i ceea ce crezi că i-ar plăcea ei, nu ceea ce-ți place ție. Cadoul e al ei, nu al tău. Dacă știi că detestă fotbalul, nu-i cumpăra un bilet la meci. Gândește-te mai bine! Un cadou semnifică apreciere și altruism. Un alt pretext este să nu-i oferi nimic, pentru că „oricum nu are rost”. În rândul unui număr semnificativ al bărbaților funcționează ideea că „mai bine nu-i iau flori de 1 sau 8 martie, pentru că oricum se usucă” sau că „florile oricum sunt nasoale” și astfel, femeile se aleg doar cu „o urare de bine”.

Nu fi banal!

Nu-i lua un cadou doar ca să scapi de o grijă. O femeie îți va observa superficialitatea. De asemenea, dacă-ți vei da interesul, inițiativa ta va fi apreciată. Nu-i lua doar trandafiri roșii, la fel ca majoritatea bărbaților conformiști, lipsiți de interes! Ia-i și albi sau roz, oferă-i și flori precum frezii, lisianthus sau chiar flori de câmp. Creează tu buchetul și nu o lăsa pe doamna de la florărie să-i pună acele celofane oribile.

Nu-i oferi același cadou!

Dacă ai reușit o dată, nu înseamnă că o vei face și a doua oară, cu același cadou. Diversifică, rămâi mereu imprevizibil! Doar decesul animalului de companie, pierderea unui bun pot face excepție de la regulă. Dar aici vorbim despre situații extreme, cu o valoare simbolică sau materială foarte mare.

Nu-i da bani!

Unul dintre cele mai jenante gesturi pe care le poți face. O sumă de bani oferită partenerei nu are nimic de a face cu mesjaul pe care trebuie să-l transmită în mod normal un cadou. Dacă vei face asta, vei fi considerat un leneș, lipsit de inițiativă, plictisitor, superficial și ai toate șansele să faci femeia de lângă tine să se simtă jignită, deci foarte prost.

_

Când să-i oferi cadoul

Fii imprevizibil! Bucuria ei va fi direct proporțională cu nivelul tău de imprevizibilitate. Așadar, poți să-i oferi cadoul când caută atenție din partea ta, când îți reproșează că „nu faci prea multe pentru ea”, când își exprimă emoțiile negative, la finalul unei zile obositoare sau în urma unui succes personal sau profesional.

Și, evident, oferă-i o atenție la ziua ei de naștere, la ziua de nume, de 1 martie și de 8 martie, la aniversarea voastră – a cuplului.

Reguli de bun-simț

Fii un gentleman: întotdeauna să dai prețul jos, oferă cadoul ambalat sau într-o pungă elegantă, poți adăuga o felicitare cu un mesaj sincer sau un cartonaș cu un mesaj scurt.

Nu arunca bonurile, fii pregătit să schimbi produsul dacă nu este ceea ce-și dorește femeia iubită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top