Now Reading
Cum s-a îmbogățit Serghei Mizil

Cum s-a îmbogățit Serghei Mizil

Serghei Mizil

Serghei Mizil este o prezență constantă în emisiunile de divertisment, însă puțini cunosc cine este de fapt, cu ce se ocupă și mai ales, cum a făcut primii bani. 

Serghei Mizil este fiul lui Paul Niculescu Mizil, fost înalt demnitar în perioada României comuniste. Tatăl excentricului om de afaceri a fost ministru al Educației în perioada 1972-1976 și ministru de Finanțe în perioada 1978-1981. La bază, Serghei este de profesie artist plastic. În prezent, are afaceri în domeniul imobiliar, iar în ultimii ani a investit în horeca – restaurante în București și Constanța.

Serghei Mizil pe șantier
Serghei Mizil pe șantier

Serghei Mizil a ieșit din afacerile cu restaurante și s-a reprofilat. În prezent, investește în imobiliare. Construiește și blocuri, și case. Una dintre cele mai importante investiții ale sale este un bloc din zona de Nord a Capitalei: 700.000 de euro. „Se cumpără ca la balamuc”, a declarat în stilul caracteristic omul de afaceri, la Antena 1.

Cum a făcut Serghei Mizil primii bani

Serghei Mizil s-a îmbogățit pe același sistem precum Sorin Ovidiu Vîntu, Marian Vanghelie și mulți alți milionari ai anilor ’90 din România, prin contrabandă.

„La Revoluție am avut bani. Mi i-am făcut eu. Aveam câteva mii bune. Se vindeau apartamente în Floreasca cu 5.000-6.000 de dolari, puteam să iau câteva blocuri. Cum să nu aveam, dacă făceam toată contrabanda?! Înainte de Revoluție: blugi, casetofoane, videouri”, a declarat Serghei Mizil la Antena 1.

„99% din oameni cred că eu am avut bani de dinainte sau că mi-au lăsat bani ai mei. Chestia este la mijloc. Foarte puțină lume știe… Singurul lucru pe care l-am moștenit de la familie a fost un teren în jurul bd Decebal și un bloc, deci 1,8 milioane, împărțit la toată familia. Nu l-am luat încă, pentru că a fost o perioadă când tata a spus că e blocul lui și că nu poate da oamenii afară”, a mai declarat Serghei Mizil.

Domeniul imobiliar este cel mai profitabil și fără prea multe bătăi de cap, a mai precizat omul de afaceri.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top