Now Reading
Cum reușește Victor Pițurcă să se mențină într-o formă de invidiat, la 66 de ani

Cum reușește Victor Pițurcă să se mențină într-o formă de invidiat, la 66 de ani

Victor Pițurcă, fost fotbalist și antrenor, inclusiv selecționer al României, va împlini 66 de ani pe data de 8 mai 2022. Odată cu înaintarea în vârstă, după ce și-a agățat ghetele-n cui, „Piți” s-a menținut mereu mai tânăr decât anii din buletin.

Într-un interviu, antrenorul român a dezvăluit cum reușește să aibă în continuare un fizic de invidiat, în ciuda vârstei înaintate. El a explicat că are un stil de viață sănătos, pentru a avea parte de „o bătrânețe frumoasă”. Mai mult, fostul selecționer are un program alimentar foarte strict, care-l ajută să-și păstreze silueta.

„Am oscilat, am avut un kilogram sau două în plus, în minus. În general am mers pe greutatea mea normală. E important pentru sănătate, mi se fac observații din partea celor din familie. Pe mine mă interesează sănătatea mea, vreau să am o bătrânețe frumoasă.

De foarte mult timp n-am mai mâncat (n.r. – fast food), când eram în Arabia Saudită mai mâncam. Acolo era în regulă, dar aici nu-mi aduc aminte să fi mâncat în ultimul timp! Nu neapărat alergat, și pas întins… Cam 8-10 kilometri. Cam ăsta e programul!”, a declarat Victor Pițurcă, pentru Pro Arena.

 

Victor Pițurcă mănâncă din propria curte

 

Fostul selecționer are propria fermă, unde-și cultivă propriile fructe și legume, 100% naturale. De asemenea, s-a lăsat de mult timp de fumat.

„Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat.

Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Pițurcă, în urmă cu câteva luni.

 

Experiența lui Victor Pițurcă, în calitate de antrenor și jucător

 

1989-1990 este ultimul sezon în care a jucat Victor Pițurcă. Ultimul meci în calitate de fotbalist profesionist la jucat la Lens, în Franța. De-a lungul timpului a mai evoluat la Dinamo Slatina, Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Olt Scornicești, Steaua București.

Pentru națională, Pițurcă a bifat 13 selecții și 6 goluri. Debutul l-a avut în 1985.

În calitate de antrenor, „Piți” a pregătit Steaua București, FC U Craiova, România U21, România, FCSB, Al-Ittihad.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top