Now Reading
Cum reacționează criminalii în serie în fața anchetatorilor. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: „Toți fac asta” [EXCLUSIV]

Cum reacționează criminalii în serie în fața anchetatorilor. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: „Toți fac asta” [EXCLUSIV]

Tudorel Butoi, psiholog criminalist timp de 26 de ani în cadrul Poliției Capitalei, a dezvăluit pentru MrNews.ro cum reacționează criminalii în serie, când ajung în fața anchetatorilor. 

Presiunea psihică a experților, reprezentanți ai organelor de cercetare este mare, iar criminalii în serie cedează, a declarat Tudorel Butoi.

„Transpiră și se împut. Așa fac toți. Când ajung în fața anchetatorilor, fac pe ei de frică, toți acești ‘bombardieri’. Este vorba despre lașitate și pentru că simt că vine spre ei răspunderea.

Cât timp sunt afară, sub influența grupului, a găștii, a bandelor, a băuturii, sunt ‘bombardieri’. Nu apucă să-și termine ‘live-ul’ pe Facebook,  iar polițiștii la ușă!”, a declarat amuzat Tudorel Butoi pentru MrNews.ro.

Profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă (Cazul Caracal), dezvăluit de către Tudorel Butoi

În opinia lui Tudorel Butoi, „Monstrul din Caracal” este „un psihopat sexual fără frână”.

„Femeile de acolo din sat (n.r. – cele 6 femei care au declarat că au fost violate de Dincă) hrănesc opinia mea că este vorba despre un psihopat sexual fără frână. El cheamă femeia la muncă și vrea să și aibă contact sexual cu ea. Gheorghe Dincă este neselectiv. Pentru el, femeie să fie. Asta contează.

El are deplinătatea răspunderii asupra a ceea ce a făcut. Totul a făcut cu premeditare și a luat măsuri pentru ascunderea faptelor”, a declarat Tudorel Butoi pentru B1.ro.

Cine este Tudorel Butoi

Tudorel Butoi este specializat în psihologie aplicată, securitate națională, psihologie clinică, psihologie judiciară și comportamente simulate. A fost șef de laborator, expert în detecția comportamentelor simulate și psihologie judiciară la Serviciul Criminalistic Poliția Capitalei, în perioada 1975-2001. În perioada 1998-2007 a fost profesor universitar, iar în prezent, gestionează propriul cabinet de psihologie.

De-a lungul timpului, a redactat 14 lucrări în domeniul psihologiei judiciare și criminalisticii, în calitate de autor și coautor.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top