Now Reading
Cum poți obține finanțare pentru mica ta afacere. S-a lansat o nouă platformă de crowdfunding (P)

Cum poți obține finanțare pentru mica ta afacere. S-a lansat o nouă platformă de crowdfunding (P)

Remote job. Foto: BenchAccounting [Foto: Unsplash.com]

Dacă ai o idee de afacere care poate ajuta anumite comunități ori dorești să concretizezi un proiect dintr-o zonă creativă, poți primi susținere financiară prin intermediul crowdfundingului, care presupune strângerea de bani de la cei care cred în inițiativa ta.

Crowdfunding-ul se dezvoltă și în România, iar printre platformele care sprijină antreprenorii aflați la început de drum se numără Consolid8.ro, proaspăt lansată. Aceasta este dedicată strict antreprenorilor sociali și industriilor creative.

 

Cum funcționează crowdfundingul pe noua platformă

 

Ideile de afaceri pot fi susținute timp de 6 luni cu ajutorul fondurilor din comunitate. Până la finalul lui mai 2021, înscrierile și promovarea vor fi gratuite. Pe platformă se vor derula între 2 și 5 campanii de crowdfunding simultan.

„Susținătorii au la dispoziție mai multe recompense de diverse valori din care pot alege, în schimbul contribuției la finanțarea proiectelor. Ulterior, dacă campania va strânge suma cerută, beneficiarul campaniei va primi direct suma în contul său, prin parteneriatul cu platforma de plăți online Stripe, iar susținătorii vor primi produsele sau serviciile pentru care au optat, direct de la acesta”, informează inițiatorii proiectului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top