Now Reading
Cum arată prima revistă pentru bărbați din lume. Femeile, în „ipostaze scandaloase” [GALERIE FOTO]

Cum arată prima revistă pentru bărbați din lume. Femeile, în „ipostaze scandaloase” [GALERIE FOTO]

„Bifurcated Girls”, semnată de „Vanity Fair” este considerată drept prima revistă din lume pentru bărbați. Numărul special al publicației americane a fost scos la vânzare la New York, în anul 1903.

„Bifurcated Girls” cuprindea mai multe pictoriale cu femei dezinhibate, care fumau și consumau alcool. De asemenea, fotografiile cu tentă erotică surprindeau reprezentantele sexului frumos cu anumite părți ale corpului dezgolite. Altele erau îmbrăcate în haine bărbătești, ipostaze considerate la începutul secolului XX scandaloase, informează Daily Mail.

Prima revistă pentru bărbați [GALERIE FOTO]

Foto: News Dog Media

Schimbări radicale în presa masculină

Playboy este cea mai cunoscută revistă dedicată bărbaților. În format print, a dispărut de aproape un deceniu din majoritatea statelor în care a fost comercializată. În contextul coronavirus însă, Playboy a decis să ia o decizie radicală.

La 66 de ani de la înființare, în luna martie a acestui an, Playboy a anunțat că va închide definitiv ediția print. În 2016, brandul condus de către Hugh Hefner timp de zeci de ani a decis să se promoveze fără a mai folosi imagini explicite, cu femei goale. A fost o decizie proastă, pentru că un an mai târziu, Playboy a anunțat că va reveni la strategia care a consacrat revista.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top