Now Reading
Cum arată noua casă a lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume [GALERIE FOTO]

Cum arată noua casă a lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume [GALERIE FOTO]

Jeff Bezos, CEO Amazon

Jeff Bezos (55 de ani), cel mai bogat om din lume, și-a cumpărat de curând un penthouse de 3 etaje în una dintre cele mai exclusiviste zone din New York.

Patronul Amazon a  plătit 80 de milioane de dolari pentru un apartament utramodern din inima Manhattanului, pe celebra stradă Fifth Avenue, pllus alte două apartamente situate sub penthouse. Astfel, dacă Bezos ar uni cele 3 apartamente, ar obține o suprafață totală de 1.600 de metri pătrațți.

Jurnaliștii de la CNBC au prezentat locuința lui Jeff Bezos, împreună cu brokerul Nikki Field. Astfel, casa celui mai bogat om din lume este de fapt un tripex cu 5 dormitoare, 5 băi, 7 livinguri, mai multe zone de lounge și o terasă unde poate fi admirat Manhattanului. Din baia principală se vede Empire State Building, clădire emblemă a New York-ului.

Jeff Bezos și-a făcut fosta soție miliardară

Omul de afaceri american a divorțat în acest an de MacKenzie Bezos, care a rămas în urma divorțului cu 37 de miliarde de dolari. Astfel, fosta soție a lui Jeff Bezos se află pe locul 23 în topul celor mai bogați oameni din lume.

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 130 de miliarde de dolari. El a fondat Amazon în urmă cu 25 de ani. Afacerea și-a început-o în propriul garaj, când a deschis o librărie online. El deține și ziarul The Washington Post și compania de constructoare de nave spațiale Blue Origin.

Noua casă a lui Jeff Bezos, din Manhattan – Galerie Foto

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top