Now Reading
Cum arată Maria Sharapova, la 3 luni de la retragerea din tenis [GALERIE FOTO]

Cum arată Maria Sharapova, la 3 luni de la retragerea din tenis [GALERIE FOTO]

Maria Sharapova i-a fermecat pe fanii tenisului, atât prin calitățile sale sportive, cât și prin frumusețe. La 3 luni de când și-a anunțat retragerea, rusoaica a postat mai multe fotografii și clipuri video din perioada de relaxare, în contextul COVID-19.

Maria Sharapova continuă să se păstreze într-o formă de invidiat. Zilele acestea, sportiva a ieșit la mișcare în aer liber. A alergat, a făcut stretching și câteva exerciții de fitness.

Maria Sharapova are 1,88 metri înălțime și spune că geneticul o ajută să arate bine. De curând, a mărturisit că nu este o fană a „dietelor magice” și mai mult decât atât, nu refuză junk foodul.

 

View this post on Instagram

 

At the top ⛰, don’t forget to put a little extra work into it. 💨😰#DoNutStop #FitAndLit

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

 

View this post on Instagram

 

I think so 🤷🏼‍♀️ In full disclosure, I am not used to working out alone, without any guidance on the tiny form corrections or energy from trainers and athletes being in the same room. In the past 7 weeks I’ve formed a good little routine at home with @tracyandersonmethod’s weekend lives ( because there’s no excuse to be late or get distracted), a zoom live Ballet Beautiful class with gf’s ( love the long and lean muscle focus) and the 💦 station of a Peloton ( I never thought I’d do interval training ever again 🚴🏼‍♀️🤯). Listen, I’d much rather eat all day buuuut let’s not forget our bodies need the extra discipline considering how active that pantry is atm 😟Ankle weights are @bala How are you staying in shape?? #donutstop

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Maria Sharapova, 9 confruntări cu Simona Halep

Maria Sharapova a anunțat pe data de 26 februarie că se retrage din tenis. Accidentările au determinat-o pe rusoaică să anunțe retragerea, informează The New York Times. În schimb, nu va refuza partidele demonstrative.

Maria Sharapova și Simona Halep s-au întâlnit de 9 ori. De 7 ori s-a impus rusoaica, iar de două ori jucătoarea noastră. O mare sportivă și, totodată, un mare magnet pentru branduri, care au folosit-o de-a lungul timpului în multe campanii de publicitate, Sharapova câștigat 5 titluri de Grand Slam în carieră. Pe primul l-a cucerit în 2004, la vârsta de 17 ani, după ce a învins-o pe Serena Williams în finală.

Maria Sharapova are o avere de 300 de milioane de dolari. Timp de 11 ani a fost pe primul loc în topul celor mai bogate sportive din lume, infomează Forbes. Tenismena a avut idile cu Adam Levine, Andy Roddick și Grigor Dimitrov, iar în prezent formează un cuplu cu Alexander Gilkes, un milionar britanic.

Maria Sharapova [GALERIE FOTO]

_

Foto: Getty Images, Maria Sharapova Instagram, Sports Illustrated.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top