Now Reading
Cine e și cum arată Fabiana Flosi, soția lui Bernie Ecclestone, cu 45 de ani mai tânără [GALERIE FOTO]

Cine e și cum arată Fabiana Flosi, soția lui Bernie Ecclestone, cu 45 de ani mai tânără [GALERIE FOTO]

Bernie Ecclestone se ține tare la aproape 90 de ani. Fostul director executiv în Formula 1 va deveni tatăl unui băiat. Jumătatea aleasă de magnatul britanic este Fabiana Flosi, în vârstă de 44 de ani.

Fabiana Flosi și Bernie Ecclestone vor avea împreună primul copil. Fostul șef al Formula 1 mai are trei fete, din mariaje anterioare: Deborah (65 de ani), Tamara (35 de ani), Petra (31 de ani).

Bernie Ecclestone, alături de fiicele sale, Tamara și Petra
Bernie Ecclestone, alături de fiicele sale, Tamara și Petra

Fabiana Flosi și Bernie Ecclestone, relație de 11 ani

Bernie Ecclestone așteaptă mare entuziasm marele moment.

„Da, trebuie să se întâmple în vară. Sper că va învăţa repede să joace table”, a declarat Bernie Ecclestone, care-și așteaptă cu entuziasm noul copil.

„Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos. Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1″, a declarat Fabiana Flosi.

Bernie Ecclestone și Fabiana Flosi s-au cunoscut în 2009, la World Motor Sport Council, și s-au căsătorit căsătorit în anul 2012, în Elveția. Bernie Ecclestone, unul dintre cei mai influenți oameni din Marea Britanie a încheiat angajamentul cu Formula 1 în 2017. De asemenea, a fost implicat și în fotbal, în perioada 2007-2011. Mai exact, a deținut clubul englez QPR (Queens Park Rangers).

Fabiana Flosi [GALERIE FOTO]

Fabiana Flosi s-a născut în brazilia și a profesat ca model.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top