Now Reading
Cum arată „cea mai frumoasă fată din lume”. Modelul Thylane Blondeau, apariție fermecătoare la Paris [GALERIE FOTO]

Cum arată „cea mai frumoasă fată din lume”. Modelul Thylane Blondeau, apariție fermecătoare la Paris [GALERIE FOTO]

Thylane Blondeau a fost desemnată „cea mai frumoasă fată din lume”, după ce a reușit să se remarce în lumea modellingului de la fragedă vârstă.  La 15 ani de la prima apariție, modelul a fost recunoscut de jurnaliștii străini, la Paris Fashion Week, pe covorul roșu.

În vârstă de 19 de ani, Thylane Blondeau este o femeie fermecătoare. Franțuzoaica a fost invitată la prezentarea Etam de la Paris Fashion Week, unde a purtat o rochie neagră, trasparentă, decoltată.

Thylane Blondeau la Paris Fashion Week [GALERIE FOTO]

Thylane a prezentat moda la vârsta de doar 4 ani pentru Jean Paul Gaultier. 6 ani mai târziu a apărut pe coperta Vogue, într-un pictorial care a stârnit numeroase controverse la acea vreme. Revista și părinții fetei au fost acuzați că au profitat de inocența copilului pentru realizarea unui shooting cu tentă erotică. O perioadă de timp nu s-a mai auzit mare lucru despre Thylane, iar în 2018 a fost inclusă în topul celor mai frumoase chipuri din lume.

3,7 milioane de urmăritori are Thylane Blondeau pe Instagram.

Thylane Blondeau [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top