Now Reading
Cum arăta Andreea Esca în timpul studenției. Imagini rare [GALERIE FOTO]

Cum arăta Andreea Esca în timpul studenției. Imagini rare [GALERIE FOTO]

Andreea Esca a încărcat pe conturile sale din social media mai multe fotografii de la începutul carierei sale în media. Într-una dintre imagini, prezentatoarea de la PRO TV apare alături de Jane Fonda, legendă a cinematografiei. 

Andreea Esca s-a fotografiat alături de Jane Fonda în cadrul unor cursuri de specializare în jurnalism la CNN, ajusă acolo cu o bursă. Stagiul de la CNN a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din cariera Andreei Esca, așa cum a dezvăluit prezentatoarea pe blogul său.

„Era iarna lui 1994. Fiecare din grupul de 10 jurnaliști venea din diverse colțuri ale lumii după ce câștigaserămm burse de perfecționare în media. Toți eram avizi să mâncăm televiziune pe pâine, acasă la mama știrilor. Eram impresionați de mărimea clădirii, de experiența oamenilor care aveau să ne devină profesori și chiar de faptul că vom fi singuri acolo pentru două luni.

(…)

Viața noastră era absolut superbă. Toată ziua lucram și învățam de la reporterii și producătorii CNN, iar seara petreceam că nebunii. Eram cazați cu toții într-un hotel cu alura casei sudice tipice din ‘Pe aripile vântului’, care s-a transformat rapid într-un loc de pelerinaj pentru mulți angajați ai televiziunii americane care veneau să ne viziteze”, a povestit Andreea Esca.

Andreea Esca în anii ’90 [GALERIE FOTO]

Andreea Esca, simbol al Pro TV

Andreea Esca (47 de ani) este cea mai logevivă prezentatoare de știri din România. Ea lucrează la Pro TV încă de la înființarea postului. Debutul în televiziune l-a avut în ianuarie 1992, la postul SOTI.

Andreea Esca a condus timp de 10 ani revista The ONE. A scris două cărți („Bună seara România, Bună seara București!” – 2002, „Ce-am făcut când am tăcut” – 2014) și are doi copii. În prezent, în plan editorial, gestionează revista pentru femei AlistMagazine.

Andreea Esca [GALERIE FOTO]

Foto: instagram.com/andreeaesca, tvmagia.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top