Now Reading
Cum a reușit Ilie Năstase să o împace pe Ioana, actuala soție, care l-a amenințat cu divorțul: „Așa am rămas împreună”

Cum a reușit Ilie Năstase să o împace pe Ioana, actuala soție, care l-a amenințat cu divorțul: „Așa am rămas împreună”

Ilie Năstase și Ioana, cea de-a 5-a soție a fostului sportiv, au fost la un pas de divorț. Totuși, „Nasty” a făcut-o pe tânără să se răzgândească și a și povestit cum a procedat.

„Ea mi-a spus de mai multe ori că nu a avut posibilitatea și șansa să fie mireasă. M-am îmbrăcat într-un costum alb și i-am zis: ‘Știu că vrei să divorțezi, dar înainte să faci asta, vreau să te fac mireasă’. Așa am cucerit-o și așa am rămas împreună”, a dezvăluit Ilie Năstase la Kanal D.

Aflat la cea de-a 5-a căsătorie, fostul tenismen nu consideră numărul mariajelor drept o problemă.

„În fiecare relație mai sunt certuri. Dacă ești cu 5 prietene și te separi, nu e tot aia? Aici, singura problemă care intervine este dacă ai copii. Dar dacă nu ești însurat, nu e o problemă”, a mai declarat fostul lider mondial pentru sursa citată.

Soțiile lui Ilie Năstase

Prima mare dragoste a lui Ilie Năstase a fost Dominique Grazia, un fotomodel franco-belgian cu care sportivul s-a căsătorit în 1972, de care a divorțat în 1982. Cu Dominique, Năstase are o fiică, Nathalie, în vârstă de 43 de ani.

A doua soție a lui Ilie Năstase a fost actrița și modelul Adelaide Alexandra King, cu care românul s-a căsătorit în 1984, la New York. Au adoptat doi copii, pe Nicholas (31 de ani) și Charlotte (27 de ani).

Amalia Teodosescu a fost cea de-a 3-a soție a lui Ilie Năstase, pe care „Nasty” a cunoscut-o în 1996, la București. Ea avea 20 de ani, el 50. S-au întâlnit la un concert Sting. Amalia făcea sampling pentru un brand de țigări. S-au căsătorit în naul 2003, la Paris. În 2010 au divorțat, iar în urma relației au rezultat doi copii, Alessia (17 ani) și Emma (14 ani).

În 2010, Ilie Năstase s-a cuplat cu Brigitte Sfăt, cu 30 de ani mai tânără, cu care s-a și căsătorit în anul 2013. După 5 ani de căsnicie, fostul tenismen și fostul manechin au divorțat.

În prezent, este căsătorit cu Ioana Simion, o constănțeancă cu 30 de ani mai tânără decât Năstase, care l-a fermecat pe fostul sportiv încă din primul moment.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top