Now Reading
Cum a pierdut Cătălin Moroșanu 100.000 de euro din cauza pandemiei de coronavirus

Cum a pierdut Cătălin Moroșanu 100.000 de euro din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus produce efecte puternice în plan financiar sportivilor. Printre aceștia, Cătălin Moroșanu, car ar fi putut câștiga 100.000 de euro în următoarea perioadă. 

Cătălin Moroșanu a dezvăluit că totul era pus la punct, însă pandemia i-a dat planurile peste cap. Luptătorul a pierdut promotorul Dynamite Fighting Show, după ce a ratat două evenimente.

„Da, am pierdut foarte mulți bani. Am pierdut două contracte, unul cu Primăria Galați, unul cu Primăria Cluj. Trebuia să vină luptători din Olanda, era un eveniment de K1. Cam în jur de 100.000 de euro am pierdut și nici sponsorii mei nu mai pot plăti pentru următorul eveniment. Ajungem să nu mai facem evenimente din astea mari și ne ducem la vale”, a declarat Cătălin Moroșanu, citat de Fanatik.

Cătălin Moroșanu, apel la Guvern

Cătălin Moroșanu, care în prezent se concentrează mai mult pe activitatea de promoter, așteaptă ajutor de la Guvernul României.

„Trebuie să ne ajute și Guvernul cu ceva. Să vedem ce măsuri s-au luat pentru sportivi. Dacă sportivii stau prea mult în izolare își pierd din abilități. Nu ai voie la sală, trebuie să te antrenezi. Eu acum am făcut burtă, na, sunt promotor. Sportivii trebuie mereu să se țină în formă”, a mai spus Moroșanu, potrivit sursei citate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top