Now Reading
Marcel Pavel, fost practicant de sporturi de contact. Cum se menține în formă și cum a petrecut perioada de izolare [INTERVIU EXCLUSIV]

Marcel Pavel, fost practicant de sporturi de contact. Cum se menține în formă și cum a petrecut perioada de izolare [INTERVIU EXCLUSIV]

portret Marcel Pavel

Marcel Pavel a devenit cunoscut publicului larg în anul 2000, prin piesa „Frumoasa mea”. Doi ani mai târziu, a participat la Eurovision alături de Monica Anghel, cu „Tell me why”. Au urmat apoi 18 ani în care Marcel Pavel a susținut sute de concerte live, a lansat mai multe albume și a fost recompensat cu diferite premii muzicale.

Am discutat cu Marcel Pavel despre provocările întâmpinate de artiști în perioada „pandemiei de coronavirus”, despre sport, politică și proiectele pe care le are în desfășurare.

MrNews.ro (Andi Miron) – Cum ați trăit în perioada de izolare? Unii au intrat în depresie, pentru alții a fost o adevărată gură de aer. 

Marcel Pavel – Eu am creat, nu am stat degeaba, am repetat, am studiat. Mi-am petrecut timpul util. Copiii mei, de asemenea. Dar m-am gândit și la ceilalți. Dacă nu ne gândim și la ceilalți și nu suntem uniți, tot ai nimănui rămânem. Dacă vom aștepta mereu de la alții și nu ne vom crea propriile condiții, o să fim tot asupriți, un fel de sclavi. Până când România va redeveni alimentara Europei, riscăm să rămânem niște culegători de căpșuni și sparanghel, la alții.

S-a pus problema spectacolelor online. Să cânți singur, în fața calculatorului, e penibil. Nimic nu se compară cu energia unui spectacol real, live, cu public. Nu pot să spun că sunt fericit, dar sunt mulțumit că sunt mai puține cazuri de COVID-19. Sperăm să se reia activitatea întregii economii, pentru că este dificil să stăm în casă – ca să ce?!

Marcel Pavel pe scenă, în timpul unui spectacol live, în aer liber
Foto: Marcel Pavel Facebook

Marcel Pavel: „Societatea românească, bolnavă și la propriu, și la figurat”

MrNews.ro – Ați început filmările pentru „Te cunosc de undeva”. Cât de mare e provocarea?

Marcel Pavel – 10-11 ore filmăm pe zi, nu e ușor deloc. Poate că pare simplu la televizor, dar nu e așa. Mă așteptam să fie dificil. Am descoperit că într-adevăr, e o experiență benefică, de a mă transforma în alte personaje. E o provocare.

MrNews.ro – În urmă cu 20 de ani, când ați devenit cunoscut publicului larg, probabil că v-ați stabilit niște obiective profesionale clare. Ați participat la Eurovision, ați lansat mai multe albume, ați primit diferite distincții. De aici încolo, în plan personal și profesional, ce obiective v-ați stabilit?

Marcel Pavel – Nu pot să vă ofer aceste detalii, pentru că societatea noastră este destul de bolnavă. Și la propriu, și la figurat. Nu vreau să-mi fac iluzii deșarte.

Nu prea mă pricep la politică, dar ca cetățean, nu văd o speranță extraordinară. Dar totuși, trebuie să sperăm…

Marcel Pavel și Monica Anghel, pe scena Eurovision, în anul 2002
Marcel Pavel și Monica Anghel în 2002, la Eurovision

MrNews.ro – Vi s-a propus sau v-ați gândit vreodată să intrați în politică?

Marcel Pavel – Nu mă interesează. Pentru mine, este o domnișoară prea perversă politica.

Vreau să văd în fruntea țării mari patrioți. Dar nu-i văd. Sunt într-o ceartă continuă, nu văd un politician care să aibă un discurs coerent și plin de patos, patriotic. Este o bătaie pentru putere, numai jocuri meschine.

MrNews.ro – În urmă cu două decenii ați intrat în ceea ce se numește „showbiz”. Cum v-a schimbat această calitate, de persoană publică?

Marcel Pavel – Eu încerc să nu mă schimb, decât în bine. Am lansat un album de ‘classic’ și ‘pop classic’, ceea ce nu prea s-a întâmplat pentru un artist, în ultimii 20 de ani.

Marcel Pavel, fost practicant de sporturi de contact

MrNews.ro – Din punct de vedere fizic nu v-ați schimbat prea mult. Care e „secretul”?

Marcel Pavel – Nu prea mă consum, nu pierd nopțile în cluburi. Va trebui să mai dau niște kilograme jos, să reîncep viața sportivă. Mi-a plăcut și-mi place sportul. Nu fumez, nu beau, decât foarte puțin, la ocazii speciale. În schimb, sunt gurmand.

Înainte, eu făceam și box, și arte marțiale. Pentru mine, nu de performanță. Corpul nu-mi mai permite exerciții foarte complexe, cu greutăți și mă voi orienta către exerciții cu propria greutate – cele mai indicate în opinia mea, plimbări.

Noul single al lui Marcel Pavel: „Zâna mea frumoasă”

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor m-au sprijinit în acest proiect. Tuturor celor care ne urmăresc, le doresc o viață cât mai prosperă, să fie sănătoși și Dumnezeu să-i binecuvânteze!”, este mesajul lui Marcel Pavel pentru cititorii MrNews.ro.

Muzica: Marcel Pavel
Versuri: Stelian Arau
Producător: Marcel Pavel
Mix & master: Andrei Kerestey
Orchestrator: Andrei Tudor
Pian: Andrei Tudor
Violoncel: Alexandru Duțulescu
Block flute: Cezar Cazanoi

Marcel Pavel, implicat în concursurile de frumusețe

Un admirator al femeii și un trubadur al dragostei, Marcel Pavel a confirmat prezența la Miss România Heritage, în juriul de specialitate. Potrivit Simonei Simionescu Dinu, organizatorului concursului, evenimentul va avea loc la Cafeneaua Actorilor din București, în această vară. Din juriu vor mai face parte și alte persoane publice, precum: Andy Antemia – model, Claudiu Bleonț – actor, Bruno Medicina – trainer, Daniel Robu – cântăreț.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top