Now Reading
Cum a fost păcălită Sharon Stone să filmeze cu vaginul la vedere în Basic Instinct

Cum a fost păcălită Sharon Stone să filmeze cu vaginul la vedere în Basic Instinct

Sharon Stone a fascinat generații întregi prin prestația din filmul „Basic Instinct” (1992), în care celebra actriță a făcut echipă cu Michael Douglas. Scena fierbinte în care Sharon Stone apare cu vaginul la vedere, la interogatoriul poliției, a rămas în istoria cinematografiei. La aproape 30 de ani de la lansarea filmului, actrița a dezvăluit faptul că momentele în care a apărut cu părțile intime la vedere au fost obținute fără acordul ei inițial. De fapt, regizorul ar fi păcălit-o.

Vedeta americană a făcut dezvăluirea în biografia sa, lansată în luna martie, „The Beauty of Living Twice”. Sharon Stone, care juca rolul lui Catherine Tramell, a fost convinsă să renunțe la lenjeria intimă pentru că echipa de producție i-a transmis că nu vor exista probleme. Mai precis, ea a fost asigurată că prin poziționarea camerei, nu vor fi prezentate părțile sale intime. Și atunci, de ce i-a cerut regizorul Paul Verhoeven lui Sharon Stone să-și dea jos chiloții? Actrița nu a găsit răspunsul la această întrebare sau oricum, nu și-a pus-o.

 

Regizorul „Basic Instinct” i-a promis lui Sharon Stone că nu se va vedea nimic indecent

 

Sharon Stone a fost neplăcut surprinsă în momentul în care a văzut imaginile, la vizionările speciale, înainte de lansarea lungmetrajului.

„După ce am încheiat filmările, am fost sunată să vin la vizionarea finală înainte de lansare. Nu am fost doar eu cu regizorul, aşa cum ar crede mulţi, ci într-o încăpere plină cu agenţi şi avocaţi, majoritatea dintre ei nevând nicio legătură cu proiectul.

Aşa mi-am văzut vaginul filmat pentru prima dată – la multă vreme după ce Verhoeven spusese: Nu vom vedea nimic. Am nevoie să îţi dai jos chiloţii pentru că albul lor va reflecta lumina şi nu va da bine”, a dezvăluit Sharon Stone pentru Vanity Fair.

Regizorul Verhoeven este de o cu totul altă părere. Potrivit acestuia, Sharon Stone știa de dinainte ceea ce va apărea pe ecran.

„Orice actriţă ştie ce va apărea în film dacă îi ceri să îşi dea jos chiloţii şi îndrepţi camera de filmat spre acel loc”, a declarat cineastul.

 

Sharon Stone, reacție virulentă după ce a văzut imaginile

 

Actrița a mai dezăluit faptul că ar reacționat violent când a văzut imaginile explicite și chiar s-a gândit să acționeze în instanță. A renunțat la planul său, iar momentul controversat a contribuit enorm la ascensiunea sa în lumea filmului.

„Pentru mine acela a fost un moment despre mine şi părţile mele intime expuse. Şi aveam de luat o decizie. M-am ridicat şi l-am pălmuit pe Paul. Am plecat imediat şi l-am sunat pe avocatul meu, Marty Singer”, a mai povestit Sharon Stone.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top