Now Reading
Cum a arăta o bătaie de stradă între Mike Tyson și Chuck Lidell. Răspunsul starului UFC

Cum a arăta o bătaie de stradă între Mike Tyson și Chuck Lidell. Răspunsul starului UFC

Chuck Liddell (50 de ani), fost campion în UFC, este convins că l-ar bate pe Mike Tyson (53 de ani) într-o luptă de stradă. 

„Într-o bătaie de stradă, aș câștiga. El are avantajul loviturilor de pumn. Are șansa să mă prindă, dar dacă nu o face, s-a terminat”, a declarat Chuck Liddell.

Într-un interviu acordat de către Mike Tyson pentru GQ, fostul boxer a declarat că nu ar fi urmat vreodată o carieră în MMA.

„Nu știu ce aș fi făcut în UFC. Am urmărit de mai multe ori meciuri din UFC și am văzut că acești băieți se folosesc destul de mult de picioare (…) Eu am cele mai nasoale picioare din lume, iar dacă cineva mă lovește la picioare, sunt terminat, renunț. Aș fi fără creier dacă aș face asta”, a declarat cel mai tânăr campion la categoria grea din istorie.

Chuck Liddell, legendă în UFC

În vârstă de 50 de ani, Chuck Liddell, poreclit „The Iceman”, are pregătire în kempo, karate, kickboxing, grappling și jiu-jitsu brazilian. În 2009 a intrat în Hall of Fame-ul UFC, după retragerea anunțată în luna aprilie a aceluiași an. Mare surpriză a fost că în septembrie 2018, la 48 de ani, a revenit în circuit, după 9 ani de pauză. Nu a fost o decizie prea înțeleaptă revenirea, pentru că a fost spulberat de către Tito Ortiz, în prima repriză.

21 de victorii (13 prin KO) și 8 înfrângeri este palmaresul lui Chuck Liddell în UFC.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top