Now Reading
CTP, pus la punct de către Cozmin Gușă: „Îl bag în p***a mă-sii!” (VIDEO)

CTP, pus la punct de către Cozmin Gușă: „Îl bag în p***a mă-sii!” (VIDEO)

Derapajele analistului Cristian Tudor Popescu (CTP) au culminat în acest an cu jigniri la adresa ÎPS Teodosie, pe care l-a numit „sac de rahat”. Preotul ortodox nu este pe planul gazetarului care de-a lungul timpului a scris editoriale prietenoase cu grupurile politice perindate pe la putere. Motivul principal, faptul că Teodosie a sfidat guvernele PNL, PSD, USR și UDMR, în special în ultimii doi ani de zile, perioadă marcată de criza COVID-19. Mai mult, pe fondul acestor poziții incisive, popularitatea părintelui din Suceava a crescut considerabil.

În urma jignirilor adresate de către CTP la adresa lui IPS Teodosie, jurnalistul Cozmin Gușă a procedat în aceeași manieră cu gazetarul care în anii ’90 jignea protestatarii pașnici din Piața Universității, care se opuneau regimului Ion Iliescu și FSN, deci foștii comuniști.

De asemenea, gazetarul Cozmin Gușă, analist politic și om de radio, a realizat un scurt portret al lui CTP.

„Dacă e cu libertatea de exprimare, uite că-mi iau și eu libertatea să-l bag în pizda mă-sii pe acest infatuat care se preface că este nebun. Nu suntem cu CNA-ul aici”, a declarat Cozmin Gușă, în emisiunea online a DCnews.

 

Ce a declarat CTP despre ÎPS Teodosie

 

După ce a sfidat guvernele României din ultimii ani, ÎPS Teodosie a fost jignit de către CTP după ce preotul a declarat că Vladimir Putin nu a distrus ctitoriile pe care le-a ridicat.

„E un sac cu rahat. A și spus Mache că e mare păcat să intri într-o biserică catolică. Ce spune domnul Bănescu?

(…) Nu pot să nu fiu de acord 100% cu ce spune domnul Vasile Bănescu, dar nu pot să nu întreb. Și? Și ce fac? Individul ăsta poartă acele haine. El slujește în continuare. Eu am auzit ca cazuri de preoți care au fost opriți din slujit pentru alta infracțiuni. De ce nu se ia nicio măsură împotriva acestui ins?! Avem de-a face cu un cinism și nu se ia nicio măsură împotriva lui. Face rău ideii de umanitate. Individul ăsta este român și face rău României cu astfel de declarații”, a declarat CTP, la Digi24.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top