Now Reading
Cristina Ich. Cine este și cu ce se ocupă de fapt [GALERIE FOTO]

Cristina Ich. Cine este și cu ce se ocupă de fapt [GALERIE FOTO]

Cristina Ich

Christina Ich se află în centrul unui scandal uriaș în online. Aceasta este acuzată că ar fi incasat „imoral” bani dintr-o campanie umanitară pe care a promovat-o în social media, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Mai precis, Christina Ich a promovat o strângere de fonduri pentru Institutul Național de Cercetare Cantacuzino, iar din banii colectați, doar o treime ar ajunge de fapt la Insitut. Restul ar acoperi cheltuieli de marketing, direcție în care sunt incluse și serviciile prestate de influenceri.

Cine este Cristina Ich

S-a tot discutat zilele acestea despre Cristina Ich, dar totuși, cine este de fapt? Numele său real este Cristina Micu. Are 33 de ani și este născută în Republica Moldova.  Tabloidele au botezat-o „Angelina Jolie de România”, pentru asemănarea cu vedeta de la Hollywood și totodată, frumusețea sa naturală.

Cristina Ich a devenit cunoscută în spațiul public în urmă cu câțiva ani, prin intermediul clipurilor umoristice realizate de către Matei Dima. Cristina Ich are apariții sporadice în diverse show-uri de televiziune și este și model. Ea formează un cuplu cu Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă.

Dan Fischer e milionarul care a propulsat-o pe Cristina Ich în showbizul românesc.

  • peste 700.000 de urmăritori are Cristina Ich pe Instagram.

Cristina Ich [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top