Now Reading
Cristiano Ronaldo, „împins” la Barcelona în 2009. Transferul care ar fi putut schimba istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo, „împins” la Barcelona în 2009. Transferul care ar fi putut schimba istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo s-a transferat în 2009 la Real Madrid. A fost o mutare istorică, atât prin trofeele la care a contribuit din plin portughezul, dar și a sumei de transfer, colosale la acea vreme. Mai puțin cunoscut este faptul că CR7 ar fi putut ajunge chiar la rivala de pe Camp Nou, FC Barcelona, informează GiveMeSport.

Cristiano Ronaldo s-a transferat la Real Madrid în schimbul a 94 de milioane de euro, de la Manchester United. Sir Alex Ferguson a încercat să-l convingă pe starul portughez să rămână pe Old Trafford, însă în zadar. Atacantul se gândea doar la Los Blancos. În acest context, Ferguson ar fi încercat să schimbe traseul lui Cristiano Ronaldo. Mai precis, s-ar fi împăcat cu ideea plecării celui mai bun jucător al său, dar nu la Real Madrid. Astfel, ar fi luat legătura cu cei de la FC Barcelona, pentru a-i încuraja să facă o ofertă.

Cristiano Ronaldo și Ricardo Kaka, coechipieri Real Madrid

Scenariul lui Alex Ferguson: Cristiano Ronaldo, coleg cu Lionel Messi

Lucrurile nu s-au mișcat în direcția pe care și-a dorit-o antrenorul britanic și astfel, rivalitatea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronado s-a accentuat. Altfel, dacă portughezul ar fi ajuns în tabăra extratereștrilor, cel mai probabil, această rivalitate ar fi fost anulată. Practic, este greu să ți-i imaginezi pe Lionel Messi și pe Cristiano Ronaldo în aceeași echipă.

În sezonul 2009/2010, Real Madrid a bifat lovitură după lovitură pe piața transferurilor. În afară de Cristiano Ronaldo, pe Bernabeu au mai ajuns Kaka, Karim Benzema, Xabi Alonso, Raul Albiol, Alvaro Negredo și Alvaro Arbeloa.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top