Now Reading
Cristiano Ronaldo, declarații explozive înainte de Balonul de Aur: „Sunt fotbalistul complet”

Cristiano Ronaldo, declarații explozive înainte de Balonul de Aur: „Sunt fotbalistul complet”

Cristiano Ronaldo se numără printre favoriții Balonului de Aur 2019. În acest context, portughezul a făcut câteva declarații cu privire la calitățile sale fotbalistice.

Atacantul de la Juventus Torino este favorit să cucerească Balonul de Aur, potrivit France Football. Ar fi al șaselea pentru CR7, care subliniază pentru celebra publicație atuurile sale. În opinia sa, este fotbalistul complet.

O declarație care pentru unii poate însemna narcisism, pe unii i-ar putea duce cu gândul la aroganța lui Zlatan Ibrahimovic. Alții, confirmă cu prisosință declarațiile portughezului.

„Cred că sunt un fotbalist complet, fără să am, cu adevărat, un punct slab. Sunt puternic și rapid. Pot înscrie cu stângul, cu dreptul, cu capul”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru France Football.

Cristiano Ronaldo: „Trebuie să fii inteligent ca să reziști trecerii timpului”

Totodată, Cristiano Ronaldo a subliniat faptul că meritele sale sunt cu atât mai remarcabile, în condițiile în care a trecut deja de prima tinerețe.

„Spuneți-mi un jucător care performează ca mine la vârsta asta într-o echipă de calibrul lui Juventus. 70 la sută din viața mea e dedicată fotbalului. Trebuie să fii inteligent ca să reziști trecerii timpului.

Eu numesc asta educație de fotbalist. Câți dintre jucătorii actuali de 25, 26, 27 de ani care au un potențial incredibil nu se accidentează frecvent?”, a punctat portughezul pentru publicația franceză.

  • 34 de ani are Cristiano Ronaldo;
  • 702 goluri a înscris în cariera sa portughezul;
  • 162 de selecții și 95 de goluri are în CV Ronaldo, la echipa națională a Portugaliei;
  • 9 meciuri și 5 goluri a marcat CR 7 în actuala ediție de Serie A în 11 etape.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top