Now Reading
Crăciunul, prilej de senzualitate pentru Jennifer Lopez și Rita Ora. Cardi B a trecut direct la fapte [GALERIE FOTO]

Crăciunul, prilej de senzualitate pentru Jennifer Lopez și Rita Ora. Cardi B a trecut direct la fapte [GALERIE FOTO]

Rita Ora

Sărbătorile de Crăciun au ieșit din tipar pe paginile de pe rețelele sociale ale celor mai populare cântărețe din lume. Jennifer Lopez, Rita Ora și Cardi B au lăsat sarmalele și cozonacii de o parte, pentru a-și etala trupurile pe Instagram.

Jennifer Lopez nu are nevoie de mănuși sau fular. De Crăciun, a ieșit la plimbare îmbrăcată cu o pereche de colanți și un top roșu mulat, Astfel, la aproape 50 de ani, demonstrează că este o crăciuniță fit, cu un trup perfect.

Rita Ora și-a luat omul de zăpadă și a plecat la plimbare cu barca. Cântăreața în vârstă de 29 de ani nu și-a ieșit din rutină nici de Crăciun, pentru că indiferent de perioada anului, Rita se simte cel mai bine în costum de baie.

Cardi B nu a mai stat să-și ascundă poftele. A încărcat o fotografie în care mimează o poziție sexuală cu prietenul ei, pe o Maybach.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top