Now Reading
COVID-19: Premieră în istoria Premiilor Oscar. Ce au decis organizatorii

COVID-19: Premieră în istoria Premiilor Oscar. Ce au decis organizatorii

Premiile Oscar 2020

Schimbare la Premiile Oscar. Organizatorii au anunțat că vor face o excepție temporară de eligibilitate la Premiile de anul viitor, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Pentru premiile din 2021, organizatorii vor accepta și filmele lansate pe platforme de streaming sau video, la cerere. Schimbarea se va aplica dor la ediția de anul viitor, urmând să expire când cinematografele din Statele Unite vor fi redeschise. Decizia a fost anunțată printr-un comunicat emis de Academia Americană de Film.

Până acum, un film trebuia să fie proiectat într-un cinematograf în Los Angeles timp de cel puțin 7 zile pentru a fi eligibil pentru Premiul Oscar.

„Academia crede cu tărie că nu există o cale mai bună de a trăi magia filmelor decât ca acestea să fie văzute în cinematografe. Angajamentul nostru în această privință rămâne neschimbat și neclintit. Cu toate acestea, tragica pandemie istorică de COVID-19 face necesară această excepție temporară la regulile noastre de eligibilitate la premiile noastre”, au transmis presedintele David Rubin si directorul executiv Dawn Hudson.

Cele mai mari lanțuri de cinematografe, în incertitudine

Cele mai importante lanțuri de cinematografe, AMC, Regal și Cinemark preconizează că cel mai devreme, ar putea redeschide la finalul lui iunie sau iulie – variantele cele mai optimiste.

Următoarea Gală de Decernare a Premiilor Oscar, programată să se desfășoare la Hollywood, va avea loc pe data de 28 februarie 2021.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top