Now Reading
COVID-19: Nana Falemi refuză să se vaccineze. Propunere pentru statul român

COVID-19: Nana Falemi refuză să se vaccineze. Propunere pentru statul român

Nana Falemi (45 de ani), fost jucător la Steaua, Vaslui și Gaz Metan nu este de acord cu vaccinarea obligatorie, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Nana Falemi a declarat că este dispus să accepte restricții dure. „Sunt împotriva vaccinării obligatorii. Dacă va fi să nu mai călătoresc în lume, nu am s-o mai fac, decât să fiu forțat să mă vaccinez”, a postat fotbalistul de origine cameruneză.

COVID-19. Propunere pentru statul român: despăgubire în cazul efectelor adverse

Cezar Ionașcu, românul care a strâns peste două milioane de vizionări la videoclipul în care vorbește despre creșterea speculativă a prețurilor la alimente, în contextul pandemiei de coronavirus, propune o soluție și în cazul vaccinării obligatorii.

Vaccinuri? OK. Cu o condiție: Să mi se semneze, cu titlu obligatoriu, la momentul vaccinării, o poliță de asigurare de către firma producătoare și livratoare de vaccin, polița supra-asigurată de statul care impune obligativitatea vaccinării. Această poliță include o plată lunară pentru asigurat în valoare de 50 de milioane de euro/lună, pe întreaga perioadă a vieții celui afectat și numai cu un milimetru din dezvoltarea sa normală, de efectuarea vaccinului, oricare ar fi acesta. Vorbesc de copii.

Nici măcar n-ar fi o problemă semnarea acestei polițe, pentru că vaccinurile sunt sigure, benefice pentru populație și nu au efecte secundare, nu-i așa, Big Pharma? Nu-i așa, stat român?„, a declarat Cezar Ionașcu pe pagina sa de Facebook.

COVID-19. Când ar putea să apară vaccinul

Virusologul Mihnea Boștină a dezvăluit faptul că în acest moment există numeroși oameni de știință care lucrează la vaccinul împotriva coronavirusului. Astfel, sunt șanse mari ca până la finalul anului în curs să existe antidotul.

„Există probabil la ora actuală peste 100 de candidați pentru un vaccin și nu este exclus ca numărul acestora să crească spectaculos în următoarele luni. Pentru cinci dintre acești candidați s-a trecut deja la stadiul de teste pe persoane. Așadar, cu siguranță vom avea un vaccin și, foarte probabil, vom avea mai mult de un vaccin (…) putem să așteptăm rezultate pozitive spre sfârșitul acestui an și un vaccin aprobat în iarnă“, a declarat Mihnea Boștină.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top