Now Reading
COVID-19, doar o strategie de manipulare în opinia lui CRBL: „E o lucrare la nivel înalt”

COVID-19, doar o strategie de manipulare în opinia lui CRBL: „E o lucrare la nivel înalt”

Pandemia de coronavirus îl găsește pe CRBL foarte sceptic. În opinia artistului, COVID-19 este doar o strategie de manipulare, lansată de un cerc restrâns de oameni, punct de vedere exprimat în vlogul lui Cezar Ionașcu.

„Am spus-o de la început că este o lucrare la nivel înalt, foarte înalt (dar nu atât de înalt), în care este vorba despre economie globală, despre curățare, despre unii care trebuie să se îmbogățească, despre o nouă ordine globală, despre niște băieți d-ăștia care, la o masă rotundă vor să-și împartă…”, a declarat CRBL.

CRBL: „E o răceală”

CRBL crede în existența virusului, însă nu și în impactul comunicat de sursele oficiale.

„Există virusul, dar e o răceală din punctul meu de vedere, cu care trebuie să trăim toți, să ne vindecăm, să ne autoimunizăm. Din toate aceste cifre cu morți din toată lumea, 98%, cu siguranță nu sunt de COVID. Ci COVIDul a avut și el lucrarea lui. Dar ei săracii sunt cu toate bolile, cu toate problemele”, a mai precizat artistul pentru sursa citată.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top