Now Reading
Coronavirus în România | Raed Arafat, mesaj ferm despre starea de urgență. Ce spune despre raționalizarea alimentelor

Coronavirus în România | Raed Arafat, mesaj ferm despre starea de urgență. Ce spune despre raționalizarea alimentelor

Raed Arafat

Raed Arafat este singurul oficial al statului român care a comunicat constant, transparent și ferm cu mass-media, în contextul pandemiei de coronavirus. În noaptea de sâmbătă, 14 martie, șeful DSU a făcut noi precizări pe fondul stării de urgență.

Dr. Raed Arafat a oferit noi declarații cu privire la starea de urgență de coronavirus. Acesta a lăsat de înțeles că raționalizarea alimentelor și închiderea circulației reprezintă doar speculații.

Raed Arafat: „Declararea stării de urgență este menită să ajute, nu să creeze probleme”

„In urma anuntului domnului Presedinte despre declararea starii de urgenta, au inceput speculatiile, mesajele de panica si mai ales mesajele care pot determina un anumit comportament al populatiei. Au aparut afirmatii in mass media cum ca alimentele vor fi rationalizate sau ca circulatia va fi inchisa… etc. Au aparut filmari regizate de persoane care iau situatia in gluma aratand cum fuge un individ imbracat in alb dupa un alt individ insinuand ca situatia este scapata de sub control.

I-am cerut domnului ministru permisiunea sa postez un mesaj primit de dansul de la reprezentantul unei televiziuni ca sa arat atitudinea pe care trebuie cu totii sa o adoptam. Mass media, cei care posteaza pe retelele de socializare si fiecare dintre noi ca cetateni responsabili va trebui sa adoptam o atitudine civica responsabila.

Declararea starii de urgenta este menita sa ajute, sa sprijine si in nici un caz sa creeze probleme. Acest subiect nu trebuie speculat si nici politizat. Este nevoie sa fim solidari si sa avem incredere unii in ceilalti. Sper ca atitudinea tuturor sa fie in ton cu cea din mesajul atasat”, a notat Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top