Now Reading
Copilăria lui Zannidache, câștigătorul Survivor 2021. Amintirile nefericite ale faimosului

Copilăria lui Zannidache, câștigătorul Survivor 2021. Amintirile nefericite ale faimosului

Edmond Zannidache, câștigătorul Survivor România 2021, membru al echipei Faimoșilor, a avut o copilările dificilă. Totuși, lipsurile din perioada fragedă a vieții au jucat, într-o anumită măsură un rol determinant pentru tânărul în vârstă de 23 de ani, în atingerea succesului.

Încă de la începutul competiției, Zanni a mărturisit că este obișnuit cu lipsa de mâncare.

„Mi-am dorit experiență ‘Survivor România’, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru.

Viața mea a fost ‘Survivor’, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de ‘Survivor’. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a declarat Zanni, la Kanal D.

 

Cine este Zanni. Copilările dificilă pentru câștigătorul Survivor România 2021

 

Zanni nu-și cunoaște părinții biologici. Copilăria și-a petrecut-o într-un orfelinat, unde a încasat umilințe după umilințe. Dragostea părintească, mâncarea și mofturile specifice vârstei i-au lipsit cu desăvârșire. În schimb, a avut parte de mizerie și de bătăi.

Cântărețul aflat sub aripa protectoare a lui Alex Velea a povestit mici fragmente din viața sa.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au înceut îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea… Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…).

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni la Antena1.

 

Zanni, apariții constante în televiziune

 

Zanni a reușit să-și depășească condiția, în contextul în care mulți tineri care au trecut prin orfelinate rămân pe străzi ori se sinucid.

Câștigătorul Survivor este cântăreț de profesie, iar în ultimii ani a apărut în mai multe emisiuni TV, printre care și „Bravo, ai stil!” și „Chefi la cuțite”, unde a ajuns până în rundele finale. Are 23 de ani, face parte din gașca lui Alex Velea, parte a proiectului „Golden Boy Society”.

 

Ce premiu a câștigat Zanni al Survivor România 2021

 

Zanni, unul dintre favoriții publicului și cei mai constanți supraviețuitori din Republica Dominicană, a fost unul dintre concurenți cei mai slab plătiți săptămânal de la Survivor. Potrivit informațiilor din presă, el primea 1.000-2.000 de euro pe săptămână, fiind la început de carieră și cu mai puțină notorietate. Jador – Remus Ionuț Dumitrache ar fi fost cel mai bine plătit, cu 4.500-7.000 de euro pe săptămână, în timp ce Cătălin Moroșanu și Culiță Sterp ar fi încasat între 1.500 și 3.000.

În finală, Zanni s-a întrecut cu Marius Crăciun, câștigătorul Ninja Warrior (Pro TV) și Ferma (Pro TV) și cu Andrei Dascălu, doi concurenți care au intrat pe parcursul competiției. Zanni, care s-a aflat de la început în concurs, ar fi acumulat aproape 50.000 de euro (48.500 de euro), la care s-a adăugat premiul cel mare, de 50.000 de euro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top