Now Reading
Conor McGregor a numit cei mai buni luptători din UFC. Jon Jones, Khabib și Nate Diaz, reacții acide

Conor McGregor a numit cei mai buni luptători din UFC. Jon Jones, Khabib și Nate Diaz, reacții acide

Conor McGregor a realizat un top „all time” al celor mai puternici luptători din UFC. În acest clasament, irlandezul s-a poziționat pe locul 2, în spatele brazilianului Anderson Silva. Georges St. Pierre figurează pe locul 3, iar Jon Jones pe poziția a 4-a în clasamentul lui McGregor. Khabib, călăul irlandezului și Nate Diaz, un alt luptător care l-a învins pe McGregor, au fost omiși.

Lipsit de modestie, ce de obicei, Conor McGregor s-a poziționat singur în topul celor mai buni luptători din lume. Jon Jones, Khabib Nurmagomedov și Nate Diaz au reacționat în urma topului realizat de către fostul adversar al lui Mayweather.

Reacția lui Khabib

Khabib l-a ironizat din nou pe McGregor, aducându-i aminte irlandezului de întrângerile suferite.

„Ai abandonat la categoria pană, ai abandonat la categoria ușoară, ai abandonat la categoria semimijlocie, niciodată nu ți-ai apărat titlul în UFC sau Cage Warriors. Ai abandonat mai mult decât Spider și Bones la un loc, tu, cel mai tare luptător UFC din istoria Twitter”, a notat Khabib, făcând referire la palmaresul lui McGregor.

Jon Jones

Reacția lui Jon Jones

Jon Jones a redistribuit postarea lui Khabib și a publicat un top al celor mai buni luptători din circuit în baza palmaresului, a confruntărilor care s-au jucat cu titlul pe masă. Evident, din acest top lipsește Conor McGregor.

Reacția lui Nate Diaz

Nate Diaz, un alt luptător care l-a învins pe Conor McGregor, a reacționat ferm.

„Nu am uitat că l-am făcut la podea mai bine ca nimeni altcineva și l-am trimis la sol cu lovituri de pumn mai rapid ca Mayweather”, a notat Nate Diaz.

  • Conor McGregor are 22 de victorii și 4 înfrângeri în artele marțiale mixte. Toate înfrângerile le-a suferit prin predare – manevră de submission.
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top