Now Reading
Codin Maticiuc a recunoscut: „Normal că m-au ajutat banii. Altfel, n-aș fi f***t nimic”

Codin Maticiuc a recunoscut: „Normal că m-au ajutat banii. Altfel, n-aș fi f***t nimic”

Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a devenit cunoscut în ziarele de cancan, prin idilele cu diferite persoane publice. Astfel, și-a creat imaginea băiatului care-și face de cap pe banii „lu tăticu'”, iar faptul că s-a născut într-o familie cu un nivel de trai foarte bun, l-a ajutat enorm pe cel etichetat pe vremuri drept „crai de Dorobanți”, în special la femei.

Cunoscut pentru sinceritatea sa, Codin Maticiuc a recunoscut în podcastul M.C.N, realizat de Micutzu, faptul că banii l-au ajutat să-și cumpere succesul la femei.

„Mă simt leneș, genetic cumva (…) Sunt mic, urât, grăsut, nu aș fi futut nimic, adică ar fi fost nasol, îți dai seama. Normal că m-au ajutat banii, în puii mei! Asta a fost în primul rând. Aș fi fost un labagiu, clar. Adică ce să fut la 19 ani?”, a mărturisit Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc: „Niciodată nu mi-a plăcut mediul business”

Codin Maticiuc a mărturisit în cadrul aceluiași interviu faptul că nici spiritul antreprenorial și nici Dreptul nu s-au prins de el. În schimb,  mai târziu, a descoperit că cinematografia este domeniul care i se potrivește mănușă.

„Eu când am ales facultatea, am ales Dreptul. Nu știu de ce, mi se părea că e ca în filme, cu pledoarii. Dar era cu învățat și hârtii doar… La jumătatea Facultății de Drept, când am văzut că asta nu e de mine și colegul meu Remeș a dat la UNATC… Eu eram coleg de an cu el la Româno-Americană – unde să fie toate beizadelele?! S-a dus acolo (n.r. – la UNATC), eu n-am simțit, n-am știut… Nu mă simțeam matur. M-a luat tatăl meu și m-a luat la firmă (…) Aveam 19 ani, pe la 20, prin anul 2 a zis clar – ‘cu facultatea nu faci nimic, de-abia te târăști. M-a luat efectiv de la jumătatea facultății la muncă. Îmi cădeau ochii în gură, făceam numai prostii. Niciodată n-am rezonat, nu mi-a plăcut mediul business și nici n-am știut să exprim asta”, a dezvăluit Codin Maticiuc în podcastul lui Micutzu.

Codin Maticiuc, rol principal în „Miami Bici”

Codin Maticiuc poate fi urmărit împreună cu Matei Dima în filmul Miami Bici, o comedie spumoasă care rulează în cinematografele din țară. În timpul liber, scrie pe blog, pe pagina personală. A scris și o carte, „Consumatorul de suflete” care a stârnit controverse în spațiul public.

„Miami Bici", cu Codin Maticiuc și Matei Dima
„Miami Bici”, cu Codin Maticiuc și Matei Dima
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top