Now Reading
Ciprian Marica, fost fotbalist în Ucraina: „Mulți nu împărtășesc aceeași părere cu președintele Zelenski. Societatea este împărțită, se dorește pace”

Ciprian Marica, fost fotbalist în Ucraina: „Mulți nu împărtășesc aceeași părere cu președintele Zelenski. Societatea este împărțită, se dorește pace”

Din ce în ce mai mulți cetățeni ai Ucrainei doresc rapid încheierea unui acord de pace cu Rusia, deci încetarea războiului și revenirea la viața normală. Ciprian Marica, fost jucător în Ucraina, la Șahtior Donețk, a dezvăluit că părerile sunt destul de împărțite în statul vecin cu Rusia.

„Pe de o parte, nu-mi place instigarea asta la ură. Rusii sunt și ei oameni și nu trebuie tratați cu ură. Mai departe nu aș vrea să merg cu discuțiile, mă depășesc.

Ce vreau să mai spun e că poporul ucrainean – și am trăit acolo, are influențe nu mari, fantastic de mari rusești. Ei acolo sunt destul de împărțiți. Unii își doresc pace cu orice preț. Nu contează că sunt cu NATO, cu est, cu vest. Ei vor pace, vor independență. Ceea ce mă surprinde este că iese președintele la televizor, își spune părerea, dar nu simt că oamenii îi împărtășesc părerea. Din ce vorbesc eu cu ei, mulți pe care-i cunosc acolo, nu împărtășesc aceleași sentimente. Lucrurile sunt împărțite.

Atâta am spus, nu am spus altceva, lucrurile sunt împărțite acolo în interior. Sigur, e de condamnat ceea ce se întâmplă și oribil, fără doar și poate. Atât spun, că oamenii cu care am discutat și trăiesc în Donețk spun că oricine ar fi nu au nicio problemă, doar să fie pace”, a declarat Ciprian Marica, pentru Digi Sport.

 

Volodimir Zelenski a certat încă o dată Occidentul

 

După ce a tras la răspundere NATO, că nu intră în război cu Rusia, Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj cinic în Parlamentul din Franța, în această săptămână.

„Trebuie să punem presiune pe Rusia împreună pentru a ajunge la pace. Mâine se împlinește o lună de când Ucraina luptă pentru libertatea sa. Avem din ce în ce mai multă nevoie de sprijin pentru a câștiga împotriva tancurilor. Avem nevoie de arme!

Puteți, de asemenea, să puneți mai multe sancțiuni împotriva Rusiei. Încetați să finanțați moartea oamenilor din Ucraina! Valorile înseamnă mai mult decât banii”, a declarat fostul actor de film.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top