Now Reading
Cine va fi noul James Bond, după Daniel Craig. Casele de pariuri au stabilit cotele

Cine va fi noul James Bond, după Daniel Craig. Casele de pariuri au stabilit cotele

„No Time To Die”, al 25-lea film din seria „James Bond”, este ultimul cu Daniel Craig în rolul principal. Lungmetrajul va fi lansat în 12 noiembrie în Marea Britanie, iar pe 25 noiembrie în Statele Unite ale Americii. Producătorii deja se gândesc la viitorul Agent 007, iar casele de pariuri au anunțat cotele.

Speculațiile legate de viitorul James Bond s-au întețit. În presa internațională se vorbește despre o înțelegere valabilă pentru 3-4 filme cu înlocuitorul lui Daniel Craig. James Norton din „Happy Valley”, Henry Cavill din „Batman vs Superman” și „The Man from U.N.C.L.E.”, Richard Madden din „Game of Thrones” sau „Bodyguard” și Michael Fassbender din „Shame” și „12 Years a Slave” se numără printre favoriți, în opinia bookmakerilor, în baza informațiilor apărute în spațiul public.

Cine ar putea fi noul James Bond. Cotele caselor de pariuri

James Norton – 2.50

Richard Madden – 5.00

Tom Hiddleston – 5.00

Jack Lowden – 6.00

Sam Heughan – 6.00

Idris Elba – 9.00

Michael Fassbender – 9.00

Tom Hardy – 10.00

Aidan Turner – 12.00

Cillian Murphy – 12.00

Jamie Bell – 15.00

Henry Cavill – 15.00

Henry Golding – 15.00

Chris Hemsworth – 15.00

Daniel Lewis – 20.00

Ewan McGregor – 50.00

Henry Cavill

Deși James Norton este favorit, potrivit unei case pariuri cunoscute în România, în cursul acestui an s-a zvonit faptul că Henry Cavill ar fi foarte aproape să semneze angajamentul. Fostul Superman a fost al doilea pe lista producătorilor în 2006, atunci când Daniel Craig a primit rolul lui James Bond.

O femeie, propusă în rolul lui James Bond

George Lazenby, „fost 007″ propune ca noul Bond să fie o femeie. Mai exact, Margot Robbie.

George Lazenby crede că Agentul 007 ar putea fi reinventat: „Aș vedea mai degrabă o femeie, ar fi o idee bună. În loc de James Bond, să fie Jane Bond. De ce nu?!”, a declarat actorul pentru The Sun. „Este o actriță din Australia, pe care am văzut-o chiar azi la TV. Ar fi bună. Are tupeu. Poate trece peste orice, este foarte sigură pe ea”, a mai adăugat Lazenby.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top