Now Reading
Cine este Zanni, concurent la Survivor România 2021. Are o poveste emoționantă de viață: „N-am mâncat mult la viața mea”

Cine este Zanni, concurent la Survivor România 2021. Are o poveste emoționantă de viață: „N-am mâncat mult la viața mea”

Zanni este cel mai excentric concurent de la Survivor România 2021, de la Kanal D, din punct de vedere al aspectului fizic. Plin de tatuaje, Edmond Zanidache face parte din echipa Faimoșilor.

Zanni este cântăreț de profesie, iar în ultimii ani a apărut în mai multe emisiuni TV, printre care și „Bravo, ai stil!” și „Chefi la cuțite”. Are 23 de ani, face parte din gașca lui Alex Velea, parte a proiectului „Golden Boy Society”.

„Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe”, a declarat Zanni in emisiunea lui Pepe de pe Youtube.

 

Zanni, abandonat de părinți și crescut într-un orfelinat: „Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald”

 

Grec la origine, concurentul de la Survivor a crescut într-un orfelinat, fără dragostea părinților. Prin propriile eforturi însă, a reușit să-și depășească condiția.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au înceut îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea… Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…).

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni la Antena1.

Alex Velea are mare încredere în potențialul lui Zanni, unul dintre cei mai iuți concurenți de la Survivor.

„Zanni e arma mea secretă. E un copil bun şi talentat. E aşa cum îmi doresc eu să fie unul dintre copiii mei”, a declarat soțul Antoniei, într-un live realizat cu Pepe.

Zanni, pregătit 100% pentru Survivor: „N-am mâncat mult la viața mea”

 

Zanni privește cu mult entuziasm aventura de Survivor, unde speră să dea marea lovitură.

„Mi-am dorit experiență ‘Survivor România’, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru.

Viața mea a fost ‘Survivor’, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de ‘Survivor’. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a subliniat Zanni.

Survivor România 2021 (sezonul 2) poate fi urmărit timp de 5 zile pe săptămână, miercuri și joi de la 22:30 și vineri, sâmbătă, duminică de la ora 20:00.

_

Foto: @zannidache (Instagram)

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top