Now Reading
Cine este și cum arată soția lui Mike Tyson: „Fără ea sunt un animal sălbatic” [GALERIE FOTO]

Cine este și cum arată soția lui Mike Tyson: „Fără ea sunt un animal sălbatic” [GALERIE FOTO]

Mike Tyson (54 de ani) nu mai are nevoie de vreo prezentare. Nu același lucru se poate spune despre soția sa, Lakiha Spicer (43), cu care boxerul este căsătorit din anul 2009.

Lakiha Spicer este cea de-a treia soție a lui Mike Tyson. Ea s-a cunoscut pentru prima oară cu fostul mare campion când avea doar 18 ani, în anul 1995. Tatăl ei a fost prieten cu impresarul lui Tyson, Don King.

Mike Tyson și Lakiha Spicer / Foto: Getty Images

 

Mike Tyson: „Soția mea mă face să realizez că sunt bărbat”

 

După mai multe relații eșuate, cei doi s-au apropiat mai mult, iar în 2009 au făcut nunta, la hotelul-cazino Hilton, din Las Vegas.

„Fără soția mea sunt un animal sălbatic. Privesc femeile altfel odată ce îmbătrânesc. Când eram tânăr, le vedeam doar ca o simplă plăcere. Acum, că am îmbătrânit, le văd ca pe o jumătate. Soția mea mă face să realizez că sunt bărbat. Pe această treaptă a vieții mele, ele sunt profesorii. Dacă un bărbat nu are puțină frică de soție, nu-și trăiește bine viața”, a declarat Mike Tyson într-un interviu pentru T.I.

„De asta m-am căsătorit de 3 ori, pentru că nu pot trăi fără soție. Dacă nu aș avea soție, m-aș sinucide. Ăsta e adevărul. Am nevoie de cineva pe care să ascult. Sunt un soldat. Nu pot gândi pe cont propriu, am nevoie de cineva care să o facă. Mă cunosc”, mai completat Tyson.

Mike Tyson alături de soția sa, la un eveniment monden

 

Mike Tyson, infidel față de soție. Lakiha, infidelă față de fisc

 

Pugilistul, rebel din fire, a recunoscut că nu i-a fost fidel soției.

„Nu sunt destul de fidel. Nu sunt acel gen de bărbat. Nu-mi pasă nimic mai mult decât de **** mea, deci aș putea fi fidel pentru cineva? Dar a mers! Am făcut 10 ani de căsnicie împreună”, a mai declarat Tyson pentru podcastul expediTIously, al rapperului T.I.

De asemenea, boxerul a mai povestit că a avut și o perioadă de doi ani în care nu a avut nicio aventură și a preferat să întrețină relații intime doar cu soția.

Mike Tyson are în total 8 copii, dintre care doi sunt făcuți cu actuala soție, Lakiha. Un lucru mai puțin obișnuit au în comun cei doi: problemele grave în justiție. În 2008, Lakiha a fost condamnată la 6 luni de închisoare după ce a prejudiciat statul cu peste 70.000 de dolari, prin intermediul unei firme deținute de tatăl său.

Mike Tyson și Lakiha Spicer

 

Soțiile lui Mike Tyson

 

Soția lui Tyson este o figură publică discretă. Uneori își mai face apariția la evenimentele publice la braț cu fostul campion și nu are conturi oficiale în social media.

Înainte de mariajul cu Lakiha Spicer, Mike Tyson a mai fost căsătorit cu Monica Turner, în perioada 1997-2003 și Robin Givens în 1988-1989. Pe prima soție a prins-o în timp ce îl înșela cu Brad Pitt, episod povestit public de Tyson.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top