Now Reading
Cine este și cum arată soția lui Dan Petrescu. Adriana Petrescu arată fabulos la 43 de ani [GALERIE FOTO]

Cine este și cum arată soția lui Dan Petrescu. Adriana Petrescu arată fabulos la 43 de ani [GALERIE FOTO]

Adriana Petrescu este soția lui Dan Petrescu (52 de ani), celebrul antrenor român care a obținut succese importante în cuepele europene cu echipe precum CFR Cluj și Unirea Urziceni. „Bursucul” are un important talisman acasă. Adriana are 43 de ani, dar arată ca la 33, este pasionată de fitness și are propria afacere.

Adriana Petrescu este perfect naturală, fără operații estetice. Se poate lăuda cu o genă foarte bună, dar și cu un stil de viață ordonat. Alimentația sănptoasă și antrenamentele joacă un rol deosebit de important pentru soția fostului jucător al naționalei României.

„Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Ca să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală”, a explicat Adriana într-un interviu pentru Viva.

 

Adriana, soția lui Dan Petrescu, mutată în Emirate, alături de fiică

 

Partenera de viață a bursucului a profesat ca model înainte să-l cunoască pe „Super Dan”: În prezent, gestionează propriul business în industria wellness. Adriana Petrescu este poreclită în presa mondenă drept „Victoria Beckham de România”. Este căsătorită cu colericul tehnician de 13 ani și au împreună o fiică, Jennifer, în vârstă de 10 ani.

Adriana Petrescu a renunțat la cafea, dar are o energie debordantă. Pe lângă atribuțiile de mamă, soție și femeie de afaceri, își face mereu timp pentru antrenament.

„Majoritatea timpului meu i-l dedic lui Jennifer, fetiţa mea de 11 ani, care studiază la o şcoală din Emirate. Cu toate acestea, mă organizez în aşa fel încât să găsesc măcar cinci minute cât e ea la studii să îmi prepar un suc natural. Beau multe sucuri naturale de ananas, rodie, ţelină atât pentru aportul lor de vitamine, dar şi pentru faptul că îmi ajută pielea şi părul să arate mult mai bine. În plus, îmi dau senzaţie de saţietate şi sunt adevărate bombe de energie.

(…) Sportul te ajută să capeţi un corp armonios, să te remodelezi, dacă e cazul. Mai important decât atât este că îţi dă o stare de bine, te face mai puternică, îţi întăreşte psihicul şi îţi dă încredere în tine. Iar încrederea în propria persoană e foarte sexy”, a mai dezvăluit Adriana Petrescu.

Dan Petrescu a divorțat de prima soție, Dana, în anul 2003, după ce a aflat că partenera de viață îl înșela cu Radu Niculescu, fost coleg de la națională. În urma căsătoriei au rezultat două fete, Rebecca și Chelsea.

 

Adriana, soția lui Dan Petrescu [GALERIE FOTO]

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top