Now Reading
Cine este Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au talent” – sezonul 10 [VIDEO]

Cine este Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au talent” – sezonul 10 [VIDEO]

Radu Palaniță (40 de ani) a câștigat sezonul 10 al show-ului Românii au talent. Artistul a impresionat în finala show-ului cu piesa „My Way”, a lui Frank Sinatra.

Radu Palaniță a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu, în preselecții. Astfel, cântărețul a fost trimis direct în finală. Radu Palaniță s-a apucat de cântat abia la vârsta de 36 de ani. În prezent, este angajat ca mecanic, la un service auto din București.

După ce a fost anunțat că a câștigat sezonul 10, Radu Palaniță cu greu și-a găsit cuvintele. Cu ochii în lacrimi, a declarat că nu s-a așteptat în niciun moment să primească premiul cel mare.

Radu Palaniță a dezvăluit ce va face cu cei 120.000 de euro câștigați. „Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om”, a declarat Palaniță, potrivit RomaniiAuTalent.protv.ro.

Radu Palaniță: „De la 14 ani îmi câștig singur banii”

Radu Palaniță provine dintr-o familie modestă. Talentul însă, l-a propulsat în lumina reflectoarelor, la o vârstă la care multe persoane consideră că deja nu se mai pot schimba prea multe.

„Primul meu job a fost alături de tatăl meu de la care eu am învățat o meserie. Am făcut chestia asta în paralel. Școala și cu munca și, la un moment dat, pot să spun că am ales munca. Am fost o familie modestă… Cu siguranță au fost unele lipsuri în copilărie și cred că chestia asta cumva m-a făcut să zic: Vreau eu să câștig banii mei, să îmi cumpăr eu cee ace îmi doresc eu. Cam de pe la 14 ani, mi-am câștigat singur banii. De fel, sunt o persoană mai retrasă, mai tăcută, dacă pot să spun așa (…)”, s-a autocaracterizat Radu Palaniță.

Radu Palaniță, în finala „Românii au talent” [VIDEO]

Radu Palaniță, fost concurent la Vocea României [VIDEO]

Radu Palaniță și-a încercat norocul și la Vocea României, însă nu a reușit să-i convingă pe Irina Rimes, Horia Brenciu, Tudor Chirilă și Smiley.

„Nu este prima dată când particip la un concurs. Am participat recent la ‘Vocea României’. Din păcate, nu am reușit să întorc niciun scaun. Sper la un trei de ‘da’. (…). Nu am niciun fel de studii muzicale, însă, am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a declarat Radu Palaniță înainte de a urca pe scena „Românii au talent”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top