Now Reading
Cine este Pablo Cortacero, noul patron al clubului Dinamo București

Cine este Pablo Cortacero, noul patron al clubului Dinamo București

După lungi tratative, clubul de fotbal Dinamo București a fost vândut investitorilor spanioli. Pablo Cortacero a preluat pachetul majoritar de acțiuni de 70% de la Ionuț Negoiță.

Pablo Cortacero a venit la București la începutul săptămânii, iar joi, 13 august 2020, a semnat actele. Surse din fotbalul românesc precizează faptul că pentru a încheia tranzacția, a fost nevoie de o armată de avocați și notari, de ambele părți.

Primul mesaj al lui Pablo Cortacero pentru fanii lui Dinamo

„Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!”, a declarat Pablo Cortacero pentru www.fcdinamo.ro.

Cine este Pablo Cortacero, noul patron de la Dinamo

Pablo Manuel Fernandes Cortacero conduce de 17 ani grupul Nazasur SL din Granada. El a jucat fotbal la nivel amator și de asemenea, a condus un club de amatori din Spania, CD Imperio. Pablo Cortacero vrea neapărat să se implice în „sportul rege”. Înainte de a se interesa de clubul din Ștefan cel Mare, a mai avut tentative. S-a interesat să cumpere cluburile Almeria și Getafe, ambele din Spania.

În această vară Cosmin Contra, fost jucător la Dinamo, i-a prezentat lui Melero Marin, omul lui Cortacero, în termeni elogioși clubul Dinamo. Tradiția, istoria și suporterii înflăcărați reprezintă marile atuuri al clubului din Ștefan cel Mare, a precizat fostul selecționer.

„Din ce-am înţeles eu, domnul Cortacero este unul dintre oamenii potenţi din Spania şi vrea cu orice preţ să preia Dinamo. Eu nu-l cunosc personal, îl ştiu prin intermediul unui prieten de-ai mei care are afaceri cu el în Spania. Vorbim de oameni potenţi, care vor să vină să ajute, să investească” a mărturisit Cornel Ţălnar, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit TelekomSport.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top