Now Reading
Cine este Majda Aboulumosha, de la Survivor România 2021, una dintre cele mai sexy concurente din concurs (GALERIE FOTO)

Cine este Majda Aboulumosha, de la Survivor România 2021, una dintre cele mai sexy concurente din concurs (GALERIE FOTO)

Majda Aboulumosha este una dintre cele mai sexy concurente de la Survivor România 2021. Are 33 de ani, născută în Ploiești, de profesie actriță și face parte din echipa Faimoșilor.

Concurenta de la Survivor provine dintr-o familie cu mamă româncă și tată libanez, care și-a părăsit soția și fiica pe vremea când Majda era foarte mică. Prima oară l-a cunoscut în urmă cu 7 ani de zile. Majda a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești și Universtitatea Hyperion din București, specializarea Turism.

 

Majda Aboulumosha, concurentă la Survivor România 2021: „În viață am fost obișnuită cu situații critice”

 

Prima apariție la TV a Majdei a fost la vârsta de 12 ani, când a prezentat moda. A participat apoi la un concurs televizat, rampă de lansare pentru a fi distribuită în rolul țigăncii Lenti, din telenovela „Regina”. După apariția în celebrul serial, au urmat angajamente pentru mai multe proiecte de acest gen, plus emisiuni televizate.

Majda a fost căsătorită cu rapperul Jacques Yolo, iubitul din copilărie. În prezent, are o relație cu omul de afaceri Mihai Ștefan, care a bifat în trecut o relație cu modelul Laurette.

La începutul carierei, Majda a fost supraponderală. La un moment dat cântărea nu mai puțin de 90 de kilomgrame. Plină de ambiție, frumoasa concurentă este gata să-și depășească limitele în concursul de la Kanal D.

„Atuurile mele sunt naturalețea și ambiția. Sunt o luptătoare. Am venit la Survivor pentru că în viață nu ți se dă mai mult decât poți duce, pentru că în viață am fost obișnuită cu situații critice și le-am făcut față. Îmi doresc să ne obișnuim unii cu alții, să ne tolerăm și vreau să o fac mândră pe fetița mea”, a declarat Majda la Kanal D.

 

Majda Aboulumosha, concurentă la Survivor România 2021 (GALERIE FOTO)

 

_

Foto: @majdaaboulumosha (Instagram)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top