Now Reading
Cine este Keed, de la Chefi la Cuțite 2021. Marea surpriză de la Antena 1 a avut o adolescență plină de greutăți: „Am fost dat afară de trei ori” (VIDEO)

Cine este Keed, de la Chefi la Cuțite 2021. Marea surpriză de la Antena 1 a avut o adolescență plină de greutăți: „Am fost dat afară de trei ori” (VIDEO)

Keed, Chefi la Cuțite

Keed, pe numele real David Ioniță, este unul dintre concurenții de la Chefi la Cuțite care a impresionat în sezonul 9. În mod surprinzător, tânărul bucătar are mai multă experiență în altă meserie. Concurentul de la Antena 1 este cunoscut publicului și prin intermediul carierei sale muzicale. Keed face parte din trupa Șatra BENZ.

Keed a început să facă muzică din adolescență, de la vârsta de 16 ani, dar succesul a venit abia după 11 ani. A fost plecat și în străinătate, în încercarea de a-și câștiga un trai decent. A părăsit Călărașiul și și-a încercat norocul în Anglia de câteva ori. A fost și în Danemarca, unde a vândut ziare. Nu i-a mers prea bine și a revenit în țară, unde a început să aibă succes în proiectul neconvențional Șatra BENZ. În prezent, Keed locuiește în București.

„Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice. Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic acestui domeniu.

Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani. M-au dat afară de trei ori. A treia oară am zis ‘gata, nu mai pot, mă duc să fac muzică!'”, a povestit Keed la Antena 1.

 

Keed, cooptat în echipa lui Florin Dumitrescu, la Chefi la Cuțite

 

Pentru că era un mare fan al emisiunii Chefi la Cuțite, Keed a hotărât să profite de noile oportunități. Astfel, s-a înscris la show-ul de la Antena 1, unde a intrat în echipa lui Florin Dumitrescu.

 

Prima apariție a lui Keed la Chefi la Cuțite (VIDEO)

 

 

Keed – Chefi la Cuțite (VIDEO)

 

Experiența de la Chefi la Cuțite reprezintă un mare succes pentru Keed, având în vedere faptul că este un bucătar amator. Mai mult, cântărețul a și scos o piesă despre show-ul TV.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top