Now Reading
Cine este fotbalistul care o curtează pe Lana Rhoades, actriță de filme pentru adulți [GALERIE FOTO]

Cine este fotbalistul care o curtează pe Lana Rhoades, actriță de filme pentru adulți [GALERIE FOTO]

Lana Rhoades

Lana Rhoades are doar 23 de ani și este una dintre cele mai cunoscute actrițe porno din lume. Într-un vlog postat pe YouTube, Lana a povestit cum un fotbalist celebru a flirtat cu ea pe rețelele sociale. 

„Un jucător cu 43 de milioane de urmăritori pe Instagram mi-a trimis mesaje private”, a dezvăluit actrița din Statele Unite. Alte informații despre identitatea sportivului nu a oferit actrița de filme pentru adulți, însă speră ca legătura cu acesta să nu se rupă.

Mai mult decât atât, Lana Rhoades a declarat că vrea ca fotbalistul popular pe Instagram să-i cumpere la un moment dat un apartament de lux la New York, în valoare de 18 milioane de dolari.

Cine a curtat-o pe Lana Rhoades

Misterul a fost aproape deslușit. În social media au apărut deja speculații cu privire la numele fotbalistului care o curtează pe Lana Rhoades. Marcelo și Gareth Bale sunt cei vizați; ambii jucători au 43 de milioane de urmăritori pe Instagram.

O altă variantă ar mai fi James Rodriguez, însă mai puțin probabilă, pentru că atacantul are 45 de milioane de urmăritori.

Cine este Lana Rhoades

Lana Rhoades și-a început cariera în industria filmelor pentru adulți la vârsta de doar 19 ani. De 5 ani în industrie, actrița are peste 240 de apariții în producții 18+ și nenumărate nominalizări și premii în industria de profil.

7 milioane de urmăritori are Lana Rhoades pe Instagram.

Lana Rhoades [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top