Now Reading
Cine este de fapt Ștefania, finalistă la Asia Express [GALERIE FOTO]

Cine este de fapt Ștefania, finalistă la Asia Express [GALERIE FOTO]

Ștefania a ajuns în finala Asia Express împreună cu iubitul ei, cântărețul Speak. Cei doi parteneri de echipă, dar și de viață au demonstrat că sunt foarte motivați să pună mâna pe premiul cel mare, însă Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au mișcat mai rapid la proba finală. 

Notorietatea Ștefaniei a explodat în urma participării la Asia Express, show în care a fost cerută de soție de către Speak, pe numele său real, Ștefan Sprianu pe numele real. Cristina Ștefania este originară din Galați, unde a studiat la un liceu de arte.

În vârstă de 24 de ani, Ștefania a cochetat dintotdeauna cu dansul. În 2015 s-a mutat în București, unde a colaborat cu mai mulți artiști cunoscuți: Smiley, Inna, Randi, Elena Gheorghe.

Diferență de 10 ani între Ștefania și Speak

Ștefania și Speak s-au cunoscut la filmările pentru un videoclip al artistului. S-au plăcut și au început să se iubească, în ciuda diferenței de vârstă, de 10 ani. Mai mult, Ștefania și-a dezvoltat abilitățile artistice, sub îndrumarea lui Speak. Era o foarte bună dansatoare, dar a devenit și o populară cântăreață.

Inițiativa de a participa la Asia Express aparține Ștefaniei, potrivit unui interviu acordat în urmă cu câteva luni. Tinerei care a făcut de curând pasul îi showbiz îi place să pozeze provocator, fotografii pe care le distribuie pe pagina de Instagram, unde are aproape 900.000 de urmăritori.

Ștefania Cristina [GALERIE FOTO]

Foto: cristinaa.stefaniaa [Instagram]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top