Now Reading
Cine este Dan Șucu, noul investitor de la Imperiul Leilor 2021. Este unul dintre cei mai bogați oameni din România

Cine este Dan Șucu, noul investitor de la Imperiul Leilor 2021. Este unul dintre cei mai bogați oameni din România

Dan Șucu, în platoul de la PRO TV, în cadrul show-ului Imperiul Leilor

În noul sezon Imperiul Leilor s-au alăturat trei noi jurați, Dan Șucu, Bogdan Micu și Cristina Bâtlan. Mohammad Murad și Dragoș Petrescu, cei mai puternici jurați din sezonul trecut, au rămas în continuare în formula show-ului cu și despre afaceri.

Dan Șucu (47 de ani) este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, cu o avere estimată la peste 100 de milioane de euro. Acesta este proprietarul celebrului lanț de magazine Mobexpert. În prezent, deține 26 de hypermarketuri și magazine de mobilă, atât în țară, cât și în afară. În total, are 2.300 de angajați și o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro.

 

Dan Șucu, om de afaceri

 

Dan Șucu, noul investitor de la „Imperiul Leilor” – sezonul 2: „Cu cât mai mulți tineri vor porni o afacere și vor fi independenți, cu atât mai bine ne va fi tuturor”

 

Noul investitor de la „Imperiul Leilor” susține potențialul tinerilor antreprenori români.

„Cred că este timpul ca din ce în ce mai mulți antrepreori din România să facă propagandă pentru ideea de antreprenoriat.

Cu cât mai mulți tineri vor porni o afacere și vor fi independenți, cu atât mai bine ne va fi tuturor”, a declarat Dan Șucu.

 

Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor, în sezonul 2 / Foto: PRO TV

 

Dan Șucu, investitor la sezonul 2 al show-ului „Imperiul Leilor”, este nerăbdător să investească în start-up-uri promițătoare.

„Mi-ar plăcea să descopăr o afacere care să se transforme într-un produs, într-un serviciu, pe care să-l poți marketa imediat. Idealul ar fi un produs în care să pot să investesc alături de noul meu partener și care să fie pe piață în cât mai scurt timp din clipa în care am decis sau chiar pe perioada în care acest show o să fie pe post”, a declarat Dan Șucu.

 

Principala calitate a unui antreprenor, în opinia lui Dan Șucu

 

În opinia patronului Mobexpert, principala calitate a unui antreprenor este perseverența.

„Am un milion de sfaturi pentru cei care vin în emisiune, dar după atâția ani de afaceri am și capacitatea de a sintetiza. Există o singură calitate pe care trebuie să o aibă un antreprenor: încrederea în sine.

Ca să poți să reușești, este foarte puțin probabil să o faci din prima încercare: vei cădea, te vei ridica de multe ori, dar într-un final vei reuși”, a mai punctat Dan Șucu.

Prima ediție a sezonului 2 din „Imperiul Leilor” se difuzează miercuri, 10 februarie 2021, de la ora 20:30, la Pro TV.

 

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu, investitorii de la Imperiul Leilor - sezonul 2
Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu, investitorii de la Imperiul Leilor – sezonul 2
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top