Now Reading
Cine este Bogdan Micu, cel mai tânăr jurat de la „Imperiul Leilor 2021″. Are afaceri în 13 domenii

Cine este Bogdan Micu, cel mai tânăr jurat de la „Imperiul Leilor 2021″. Are afaceri în 13 domenii

Bogdan Micu se numără printre cei trei noi investitori de la „Imperiul Leilor” 2021. Tânărul antreprenor are 36 de ani, este de profesie IT-ist și are afaceri în toată lumea.

Noul jurat de la „Imperiul Leilor” se concentrează în zona tehnologiilor „eco friendly” și a fost consilier al lui premierului Dacian Cioloș, în perioada 2015-2017. Micu este creatorul aplicației „Inspectorul Pădurii”, prin care orice român poate verifica legalitatea transporturilor de lemne și poate sesiza eventualele nereguli.

De-a lungul timpului, Micu a investit în companii care activează în 13 sectoare diferite, precum: energie verde, banking, comerț, construcții, IT, wellness. Antreprenorul român ar fi înregistrat 1,5 miliarde de dolari din afacerile sale, potrivit presei business.

Dan Șucu, Camelia Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu, investitori la „Imperiul Leilor" - sezonul 2
Dan Șucu, Camelia Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu, investitori la „Imperiul Leilor” – sezonul 2

 

Bogdan Micu, investitor la „Imperiul Leilor 2021″: „Vreau să transmit că poți avea succes și când ești tânăr”

 

Prin prezența la „Imperiul Leilor”, Bogdan Micu este pregătit să sprijine antreprenorii români, în special pe cei tineri, entuziaști, cu idei care pot face diferența în plan local, dar și internațional.

„Principala mea motivație pentru care am venit în ‘Imperiul Leilor’ este dorința de a promova antreprenoriatul în România și acesta cred că este un mediu foarte bun pentru a face asta. Contrar aparențelor, antreprenoriatul nu este foarte popular printre tineri. Vreau să transmit prin apariția mea aici că poți să ai succes și când ești tânăr.

Atunci când ești tânăr, ai curaj să-ți asumi mai multe riscuri, ceea ce este esențial pentru antreprenoriat, pentru că nu ai nimic de pierdut. Încerci lumea cu degetul!”, a declarat Bogdan Micu.

Bogdan Micu, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad și Dragoș Petrescu sunt jurații de la „Imperiul Leilor” – sezonul 2.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top