Now Reading
Cine este Blaze, de la Survivor România 2022, din echipa Războinicilor (FOTO + VIDEO)

Cine este Blaze, de la Survivor România 2022, din echipa Războinicilor (FOTO + VIDEO)

Blaze a declanșat un mare scandal în episodul 3 din Survivor România 2022, difuzat marți seara, la Pro TV. Războinicul a intrat în conflict cu mai mulți membri ai echipei adverse, după ce a izbucnit de fericire, la finalul unei probe.

După ce a bifat a doua victorie în fața lui TJ Miles, în cadrul aceleiași probe de forță în picioare, anduranță dar și strategie, Blaze a reușit să aducă victoria echipei sale. Astfel, de bucurie, a aruncat câteva cuvinte vulgare, care i-au activat imediat pe Faimoși. Astfel, Cătălin Zmărăndescu i-a pus mâna în gât războinicului și a țipat la el. S-au alăturat și Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu mai apoi, care l-au împins și l-au certat pe Blaze.

Ulterior, nigerianul a încercat să calmeze spiritele și explicat că deși era orientat către TJ Miles și echipa sa, nu a avut intenția de a jigni pe cineva. Apoi, și-a cerut scuze, dar asta nu a funcționat ca un pansament pentru echipa roșie, care a pierdut cel de-al treilea joc consecutiv. Cătălin Zmărăndescu i-a transmis profesorului Relu Pănescu că „nu se face primăvară cu o floare”, iar după show, cu toții se vor întâlni pe stradă și vor da ochi în ochi.

 

Cine este Blaze, de la Survivor România 2022

 

 

În vârstă de 26 de ani, Blaze este tiktoker, vlogger și cântăreț, o prezență cunoscută a show-urilor TV. S-a născut în Portharcourt, Nigeria, pe 2 februarie 1995, într-o familie numeroasă.

La fel ca mulți tineri din Africa, Blaze a venit în România, pentru a urma studii universitare. A fost o luptă de „totul sau nimic” pentru Godspower Morris Okpata, pe numele său real, care a vrut să scape de sărăcia din Nigeria.

A prins o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța și a urmat un master la Administrarea Afacerilor, în cadrul Universității din București.  Mai apoi, s-a apucat de vlogging.

„Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie. Am început să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe Youtube sau în social media”, a povestit africanul într-un interviu.

„Tatăl meu lucrează la Universitate, iar mama mea nu muncește. Am cinci surori și doi frați. Mâncam la 2-3 zile. A fost foarte greu. Când îi ceream tatălui meu bani, îmi zicea că nu are. Am decis să vin la studii în România și să mă folosesc de talentul meu de pe Youtube”, a mai povestit războinicul.

După ce s-a apucat de vlogging a intrat și în casa „Mireasa”, un show matrimonial de tradiție în România. Astfel, și-a cunoscut soția, pe Izabela, o superbă tânără din Bacău, cu care s-a căsătorit în octombrie 2021, după încheierea emisiunii.

Blaze, alături de soția Izabela, din Bacău, pe care nigerianul a cunoscut-o la „Mireasa”

Înainte de Izabela, Blaze a mai avut o relație de doi ani cu o româncă, ce s-a rupt din cauza geloziei partenerei, susține nigerianul.

 

Războinicul Blaze, cunoscut și în social media

 

După „Mireasa”, pentru Blaze a urmat „Splash! Vedete la apă”, unde a impresionat jurații cu o săritură de la ultima trambulină, cea de la 10 metri.

Blaze realizează video-uri haioase în social media, dar și cântă, în general rap sau bucăți de rap în piese de manele sau „trapanele”. Nigerianul colaborat cu câțiva maneliști din România, cel mai cunoscut Tzancă Uraganu.

De asemenea, Blaze are un serial pe Youtube, „Un negru în România”.

845.000 de followers pe TikTok, 63.000 de urmăritori pe Instagram și 50.000 de subscriberi pe Youtube are Blaze, în social media.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top